Franko Bajc ob boku s slavnim Austinom Butlerjem

30. september 2023
Franko Bajc ob boku s slavnim Austinom Butlerjem

Franko Bajc ob boku s slavnim Austinom Butlerjem

30. september 2023
Foto: YSL

YSL Beauty praznuje lansiranje MYSLF, nove moške dišave z možnostjo ponovnega polnjenja, v prisotnosti Austina Butlerja, svojega globalnega ambasadorja.

Zabava je potekala v La Caserne, v samem središču pariške prestolnice, kjer so se zbrali številni prijatelji znamke skupaj z ambasadorjem znamke Austinom Butlerjem, enim najbolj cenjenih igralcev svoje generacije.

Foto: YSL

V izvirnem YSL beauty party duhu so goste zabavali DJ-ji Clare 3000 in Honey Djion ter glasbenik Ishmaël, čigar uspešnica je soundtrack kampanje. Njihovi ritmi so večer spremenili v enega najbolj drznih na letošnjem pariškem tednu mode.

Foto: YSL

Zabave se je udeležila tudi zloglasna mednarodna zvezdniška senzacija Troye Silvan, pa tudi Finn Wolfhard, Steve Lacy, Kelela, Hari Nef, Noah Beck, William Franklyn Miller, Honey Djion, Hunter Dohan, Pierre de Maere, Adèle Exarchopoulos, Fary Lopes, Cesar Domboy, Mia Regan, Leo Walk in Paris, Jordan Roth, Chico Lachowski, Lucky Love in Luka Isaac.

Foto: YSL

Vizija sodobne moškosti

Parfumska voda MYSLF je prvi lesno-cvetni vonj YSL Beauty, ki je nekonvencionalen in čuten z dolgotrajno sledjo modernosti. MYSLF je mogoče 100-odstotno ponovno napolniti v vseh formatih in je zdaj na voljo na YSLBeauty.com.

Pri odkrivanju pravega “jaza” so imeli priložnost sodelovati tudi prijatelji znamke iz naše regije, med njimi redni zmagovalec resničnostnih šovov Franko Bajc. Franko je pripadnik generacije, ki se ne boji reči “jaz”, stoji za svojimi besedami ter ostaja zvest svojemu karakterju. In to je točno to so lastnosti, ki jih pooseblja nova dišava MYSLF.

Foto: YSL

Style. Več novic