fbpx

Frizura, ki jo priporoča frizerka slavnih za ženske po 30. letu

Lepota, Novice

Trideseti rojstni dan mnoge ženske doživljajo kot veliko prelomnico v svojem življenju kot slovo od mladosti ter vstop v zrelo dobo. Prav zaradi tega se pogosto odločajo za spremembo videza, največkrat za spremembo frizure.

Trideseti rojstni dan mnoge ženske doživljajo kot veliko prelomnico v svojem življenju kot slovo od mladosti ter vstop v zrelo dobo.

Prav zaradi tega se pogosto odločajo za spremembo videza, največkrat za spremembo frizure. Če ste se na tej prelomnici znašli pravi vi, ali pa če ste že zakorakali v 30. leta, vas nedvomno zanima, ali obstaja frizura, ki vas bo pomladila.Odgovor na to ima frizerka slavnih, Carly Price.

»Menim, da je frizura, ki najbolj laska ženska v 30. letih v dolžini ramen in neurejeno oblikovana, ki daje vtis, da se zanjo niste preveč trudile,«

je razkrila za britanski Glamour.

Glede na to, da govorimo o vsestranski frizuri, je Carly mennja, da je odlična izbira za vsako obliko obraza, ki pa se po želji lahko dopolni z resicami.

»Resice še dodatno izbrišejo leta z vašega obraza, ne glede ali so to ravno odrezane ali tako imenovane curtain resice,«

je povedala frizerka slavnih in dodala, da je Alexa Chung prava ambasadorka te frizure, ki ji je zvesta že leta.

 

Foto: Pinterest, Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam