fbpx

Ga že imate? Popoln jesenski »oversized« pulover!

Moda, Prva stran, Uncategorized, Ženska moda

Vas zanima, kako ga lahko kombinirate to jesen?

Jeseni se veselimo tudi zaradi klasičnega prevelikega puloverja, saj obožujemo občutek, ko se “zavijemo” v veliko tkanino. Kombiniramo ga lahko na nešteto načinov, vsako leto pa modna horda oblikovalcev poskrbi, da osveži videz »oversized« puloverja. Vas zanima, kako ga lahko kombinirate to jesen?

1. Vinil hlače

Verjetno ste ta trend že opazili na Instagramu, saj je dobesedno »preplavil« modni svet. Tkanina puloverja dobro uravnoteži sijoči vinil. Vsekakor ta trend ni po okusu vseh, zato ga raje preskočite, če vam ni všeč.

 

2. Srajčka!

Klasičen trik, ki povzdigne prav vsak outfit, srajca pod puloverjem, ki se pokaže pri ovratniku, rokavih ter spodnjem delu. Kombinacija, ki je modnim urednikom posebej pri srcu, je srajca v modri barvi z bež puloverjem, seveda pa lahko izberete še ostale barvne kombinacije. Na sprednjem delu pulover zatlačite za hlače, saj bo to ustvarilo lepšo silhueto.

3. Krilo

Krilo in prevelik pulover sta skupaj sanjska modna kombinacija. Daljše krilo v enaki barvi puloverja ustvari šik, monokromatski videz, ki je letos velik trend. Seveda pa je odlična tudi kombinacija tudi z džins krilom!

Modni namig:

Kdo pravi, da moramo jeseni nositi le zemeljske in nevtralne tone? Priporočamo vam, da iz omare izvlečete rumen pulover v barvi gorčice. Saj veste, da je znanstveno dokazno, da smo boljše volje, če nosimo rumeno barvo, kajne?

Iz omare izvlecite vaš najljubši pulover in naj se stiliranje začne!

vir foto: Zara, Google, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam