fbpx

Gisele Bündchen razkrila, zakaj je končala z Leonardom DiCapriem

Lifestyle, Odnosi, Tuja scena, Znani

Slavna supermanekenka je razgrnila 14 let staro skrivnost in ozadje, ki je pripeljalo do te odločitve.

Gisele je v intervjuju za revijo odstrla del zasebnosti in svoje bogate ter plodne manekenske kariere. Govorila je tako o nastopih za Victoria’s Secret kot o življenju z možem Tomom Bradyjem in njunima otrokoma.

Redko kdo pa bi pričakoval, da bo v intervjuju našel tudi karkoli o zvezi z Leom Di Capriem, s katerim je bila v razmerju z vmesnimi prekinitvami od leta 1999 pa vse do 2005.

View this post on Instagram

I got your back! ❤️

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

Kot je priznala, je bilo to zanjo težko obdobje življenja. Vse od 2003 je bila tesnobna in doživljala napade panike ter je sčasoma ugotovila, da mora spremeniti določene stvari v svojem življenju, saj je izgubila nadzor nad sabo.

Menda je v tistem času živela dobesedno ‘iz ene potovalke v drugo’, na številnih kavah, cigaretah in vinu. Zdravnik ji je predlagal pomirjevalo xanax, vendar je namesto tega posegla po bolj zdravi rešitvi in se peklenskega kroga rešila z zdravim življenjem brez sladkorja, kofeina in alkohola, zmanjšala je število angažmajev, ki jih je prevzemala nase in začela vaditi jogo.

Na vprašanje, zakaj je končala odnos z DiCapriem, s katerim se je zapletla še kot zelo mlada, je manekenka odgovorila:

“Nisem se več želela zastrupljati s cigaretami, alkoholom in pretirano količino dela, začela sem drugače gledati na stvari in se zavedati, česa nočem več v svojem življenju. Sem bila očitno sama v svoji odločitvi, da se spremenim in vse popravim, medtem ko je on vztrajal na starem načinu življenja? Na koncu je bil žal odgovor – da.”

Slavna manekenka je nadaljevala po drugi in drugačni poti, že naslednje leto decembra pa jo je usoda nagradila s Tomom Bradyjem, s katerim imata dva otroka in živita skladno ter – zdravo.

D. S.

Foto: Instagram, Marie Claire


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam