fbpx

Glasen, seksi in ekstravaganten: Tom Ford

Lifestyle, Moda, Moška moda, Novice, Prva stran, Tuja scena

Najbolj zanimiv intervju do zdaj! Razkrita intima Fordovega privatnega življenja in dela.

Zahvaljujoč svojemu fenomenalnemu delu in kreacijah, ki krasijo najboljše, svoji oštri naravi in drznosti, Tom ostaja eden vodilnih umetnikov v modni industriji in to počne že dobrih 30 let. v nedavnem intervjuju je razkril največje intimnosti svojega osebnega življenja, dela in doživljanja sveta okoli sebe.


Jutranja rutina…

Tom vstane že ob 4:30 in si pripravi ogromno ledeno kavo ob kateri potem dobro uro prebira svojo e-pošto. Ne mara piti toplih pijač in tako si na poti do banje pripravi še eno ledeno kavo, ki jo potem počasi srka po slamici, medtem ko se v temi z eno samo prižgano svečo prepušča ležanju v vodi, miru in tišini, ki ga obdaja, ko vsi ostali še spijo. Pravi, da obožuje jutra, ko je sam.


Njegove politične ambicije…

Če imamo za guvernerja Terminatorja, imamo igralce, kot predsednike, zakaj potem ne bi imeli modnega oblikovalca, ki bi bil senator.

Golota…

Ko Tom pride domov iz sebe odvrže prav vse kose oblačil in je nag, vse dokler zopet ne stopi ven iz svojega doma. Pravi, da tudi je nag.

Hrana v pisarni…

Nikoli ne je v pisarni, saj ne mara vonja hrane v njej. Njegov asistent misli, da ne mara ljudi, ki jedo v pisarni.


Kaj si misli, o plastični kirurgiji…

“Sam še nikoli nisem še pod nož, čeprav večina misli, da je moj nos sad dela kakega kirurga. Prizna, da je uporabljal Botox, vendar tega ne uvršča pod plastično kirurgijo. Resnica je, da se ne morem ravno kremžiti, ampak obrvi še vseeno lahko premikam.”

Najbolj zanimiva reklamna kampanja…

“Reklamo za Gucci smo posneli s pornografskimi zvezdami. Najeli smo dva moška in dve ženski, ki so seksali na prizorišču. Tega seveda na posnetku gledalci niste videli, lahko pa ste začutili.”

Kaj si misli o naličenih moških in prostitutkah…

“Na slavnostni podelitvi Oskarjev ga ni moškega, ki ne bi bil naličen in pozna kar nekaj takih, ki so se na to že navadili in ličila uporabljaj tudi za televizijskimi ekrani. Zakaj bi bila prostitutka slaba oseba in kaj je narobe s tem, če jih imate radi. Mislim, da imajo ogromno svobode.”

O svojem osebnem življenju in soprogu…

“Ne živim v fantazijskem svetu Toma Forda obdanega z nagimi ženskami, ki se špricajo s parfumi. Prisegam na preživljanje časa v svojem domu ob gledanju priljubljene nadaljevanke Prijatelji. Moj partner Richard Buckley se velikokrat obnaša, kot bi bil moja mama. O mojem delu skoraj nikoli ne pove nič lepega.”


In njegova motivacija…

“Ne delam za denar, ampak ponos!”

 

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam