“Glazirani” nohti Hailey Bieber so novi poletni trend!

08. avgust 2022

“Glazirani” nohti Hailey Bieber so novi poletni trend!

08. avgust 2022
Foto: Profimedia

Če ste že naveličani iskanja novih vzorcev, barv in kombinacij, ki bi popestrili vaše nohte, je morda čas, da razmislite o manjšem “resetu” in ob naslednji zamenjavi nohtov naročite nohte Hailey Bieber.

Mlada zvezdnica in žena Justina Bieberja je spet vir novega trenda – nohtov, ki so jih poimenovali “glazirani krofi”. Njeni značilni nohti so resda nevpadljivi, toda vsebujejo biserni pigment, ki jim da podoben videz, kot ga imajo glazirani ameriški krofi. 

Nohti so bili pravi hit predvsem na TikToku, kjer številni delijo svoje trike za nohte, ki so nevpadljivi in zato primerni za vsako priložnost ter obenem dovolj glamurozni za večje in pomembnejše dogodke. 

Haileyjine nohte je naredila manikerka Zola Ganzorigt, in sicer za glamurozni dogodek Met Gala, toda takšne nohte si lahko naredite tudi sami, potrebujete le nekaj produktov ter UV al LED lučko za nohte. 

Ganzorigt je za izdelavo takšnih nohtov uporabila štiri izdelke priljubljene znamke lakov za nohte, toda odločite se lahko za katerokoli cenejšo znamko s podobnimi odtenki.

Najprej na nohte namažite zaščitni gel in nohte postavite pod lučko za nohte za približno 30 sekund. Nato nalakirajte nohte z nevtralno “nude” barvo in nohte ponovno postavite pod lučko za 60 sekund.

Nohtom nato dajte nekaj sijaja s sijočim nadlakom ter roke postavite pod lučko in počakajte 60 sekund. Nohte nato obrišite z alkoholnim robčkom ter nanje z majhnim čopičem nanesite chrome puder, z nohtov nato odstranite odvečen puder, jih še enkrat premažite z nadlakom ter jih še zadnjič postavite pod lučko za 60 sekund.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic