fbpx

Google razkriva najbolj iskane besede povezane z modo

Lifestyle, Novice

Seznam najbolj iskanih modnih kreatorjev v Google iskalniku je prinesel kar nekaj presenečenj.

Če potrebujete nasvet, kaj obleči za razgovor, poroko, koncert  ali prvi zmenek, niste edini. To so bila največkrat zastavljena vprašanja na Google iskalniku v letu 2014. Vprašanja, ki so bila največkrat zastavljena so, kako nositi maxi krilo in katero barvo kombinirati k rjavi. Vprašanje, ki ima kar 50 miljonov iskanih rezultatov in je na prvem mestu je, kako nositi šal oziroma ruto.

5ceb06d9c4aa4b5dd4dc8d203fd1b36b

Seznam najbolj iskanih modnih kreatorjev v Google iskalniku, je prinesel kar nekaj presenečenj. Na prvem je video blogerka in Aéropostale kreatorka, Bethany Mota, ki ji sledijo Kate Spade, Rachel Roy, Valentino, Alexander Wang, Sherri Hill (modna oblikovalka maturantskih oblek) in Tina Knowles. Na seznamu so tudi modni oblikovalci, ki so žal preminuli, Oscar de la Renta, L’Wren Scott in Edith Flagg.

Bethany Mota.

Bethany Mota

Seznam desetih najbolj iskanih zvezdnikov na rdeči preprogi je: Rihanna, Lorde, Lupita Nyong’o, Madonna, Pharrell Williams, Zendaya, Ben Kingsley, Solange Knowles, LeBron James in Kesha.

rihanna

Rihanna

Lupita Nyong’o

Poleg polemičnih vprašanj, upokojitve, poroke, plastičnih operacij in najboljših filmov, so bili v letu 2014 najbolj iskani ljudje na Googlu: Jennifer Lawrence, Kim Kardashian, Tracy Morgan, Ray Rice, Tony Stewart, Iggy Azalea, Donald Sterling, Adrian Peterson, Renée Zellweger in Jared Leto.

17-jennifer-lawrence-1.w750.h560.2x

Jennifer Lawrence

 

Foto: Google


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam