fbpx

Grde besede….moški jih obožujejo

Odnosi

Za moške, kot rečeno, je glasna ženska v postelji, ki obožuje “poredne zgodbice”…

Res jih! No, vsaj tako pravi večina, seveda ne govorimo o grdem in prostaškem vedenju v javnosti, temveč med štirimi stenami, v zavetju rjuh.

Za moške, kot rečeno, je glasna ženska v postelji, ki obožuje “poredne zgodbice”, nekaj neustavljivo privlačnega.

hot3

Častite ga kot svetnika

Razumljivo je, da si želijo, da je v vaših mislih samo on, medtem, ko mečkata rjuhe. Najlepši uvod v vajino “poredno zgodbico” je lahko izgovarjanje njegovega imena, ki ga začinite s prijetnim vzdihovanjem.

 

 

Trenutek akcije

Če ste bolj tihe narave, bo moški verjetno prevzel iniciativo in vam dal vedeti, da želi slišati vaše želje. Sprostite se in mu zaupajte fantazije, nikol pa ne pojdite preko sebe in ne skušajte biti nekaj, kar niste.

Zaupajte mu vaše fantazije

hot2V kolikor pa ste med bolj glasnimi in nimate zadržkov, mu zaupajte najbolj nore sanje. Ste sedaj brez besed? Nič zato, zgodbo vadite v mislih, še posebno tiste “umazane” dele, vse dokler ne začutite, da boste to lahko suvereno in iskreno izgovorile. Gre za zaupanje najbolj intimnih misli, kjer je pomembno,da ste samozavestne in veste kaj si želite. Tudi tiste najbolj poredne.

Včasih si tudi moški ne upajo izraziti svojih želja, vzpodbdite ga z nekaj vzdihljaji, ki mu dajo vedeti, da uživate in skupaj ustvarita vajino erotično zgodbo.

 

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam