fbpx

Greige je nova črna!

Moda, Prva stran, Ženska moda

Pastelna barva, nad katero so navdušene vse ljubiteljice mode!

Grey + Beige = Greige

Siva in bež pogosto označujeta začetek pomladi. Ta mešanica dveh zelo nevtralnih barv je povzročila barvo, nad katero se zadnje čase navdušujejo prav vse ljubiteljice mode. Kombinacija sive in bež se na prvi pogled zdi popolnoma enotna, vendar v kombinacijah s preprostimi kroji in materiali, ustvarjajo novo podobo minimalizma.

Greige so že dolgo nazaj preizkusile arhitektke in notranje oblikovalke – to so tudi najbolj fotografirani prostori, ki odražajo klasičen francoski šik in pravilo: “Manj je več”.

files

Bela, črna in siva so zagotovo še vedno glavne barve minimalistične filozofije, vendar je jasno, da smo vsi že malo utrujeni od tega in da potrebujemo novo barvo, nov odtenek. Greige je barva, ki v sebi nosi resnost in prefinjenost, kar lahko izrazita samo črna in siva, vendar nosi tudi igrivost in svežino, ki jo imata bela in bež, kar je natančno to, kar potrebujemo to pomlad.

Kar se tiče pomladnih outfitov, smo omenili, da bo denim trend igral pomembno vlogo, zato je najbolje, da kose iz jeansa osvežite s to barvo, za katero se v uredništvu strinjamo, da je po dolgih zimskih dneh še kako potrebna.

g1

g2

g3

g4

g5

g6

g7

Foto: Instagram, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam