fbpx

Gremo skozi čas – nekoč in danes

Dogodki

Sejem modne konfekcije in usnja v začetku aprila 1957 je odprl vrata v desetletja dogodkov o modnih trendih na GR.

Sejem modne konfekcije in usnja v začetku aprila 1957 je odprl vrata v desetletja dogodkov o modnih trendih na Gospodarskem razstavišču. Vzorci, tkanine, kreacije, blagovne znamke, modne revije v blišču elegance in sproščene ležernosti … Svet mode ponovno zaživi leta 2008 in se na Gospodarsko razstavišče spet vrača aprila 2014. Za teden dni se bodo visoke in prostorne dvorane z vrsto podpornih prostorov ponovno preoblekle v najrazličnejše možne postavitve za oblačila, obutev, nakit in modne dodatke, pričeske, styling … Prostorska fleksibilnost dvoran GR je kot nalašč za tovrstne dogodke!

gr-gremo-skozi-cas-1Na že VI. sejmu konfekcije modnih tkanin in usnjenih izdelkov MODA 1961 je sodelovalo 93 razstavljavcev iz Jugoslavije. Komisija je pregledala in ocenila vse 303 vzorce. Za najboljše kose oblačil je podelila 167 odličij. Hkrati s sejmom mode je potekala tudi modna revija, na kateri je 170 modelov predstavilo kreacije 46 podjetij iz cele države.

BMW Fashion & Art Week (9.–11. junij 2008) – trije dnevi blišča, visoke mode, fotografskih razstav, hitrih avtomobilov, zabav do jutranjih ur, ki so se odvijali v slogu številnih slovenskih in tujih modnih kreatorjev ter oblikovalcev. Na zaključnem slavnostnem dogodku so podelili nagrade za stil in modo ter razglasili zmagovalca fotografskega natečaja BMW Fashion & Art Week.

http://www.gr-sejem.si/o-podjetju/60-let-gospodarskega-razstavisca/


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam