fbpx

Grobe igrice: Po vroči noči je morala Kris Jenner v bolnišnico

Znani

O.J. Simpson razkril, kako se je končalo njegovo prijateljstvo z Robertom Kardashianom.

Nekdanji igralec ameriškega nogometa, O.J. Simpson, naj bi se pred svojim nekdanjim menedžerjem, Normanom Prado, pohvalil, da je Kris Jenner spravil v bolnišnico.

Mama Kim Kardashian in Kylie Jenner naj bi pomoč potrebovala po seksu z O.J.-jem, je v dokumentarnem filmu Who killed Nicole? razkril Prado. O.J. in njegova žena Nicole ter Robert in Kris Kardashian so bili skupaj na počitnicah. Para sta se nekega večera namakala v masažni kadi. Robert in Nicole sta šla spat, O. J., takrat star 40 let, in 36-letna Kris pa sta ostala v vodi.

“O.J. je rekel, da je vstal in slekel kopalke. Povedal bom tako, kot mi je situacijo opisal Simpson. ‘Razširila je oči in seksala sva tako dolgo, dokler se ni zlomila.’

Ta seks je uničil prijateljstvo med paroma in tudi Krisin zakon. Simpsonova sta se ločila slabo leto po tem škandalu.  Simpson se je tudi “pohvalil”, da je morala Kris zaradi njegovega ogromnega penisa v bolnišnico.

Kris naj bi ob 2. uri zjutraj prišla v Simpsonovo sobo in ga prosila, da jo odpelje k zdravniku. O.J. naj bi ji zabrusil, naj prosi svojega moža.  Četudi Robert in O.J. nista bila več prijatelja, ga je Kardashian štiri leta pozneje zastopal na sodišču, ko so mu sodili zaradi umora žene in njenega prijatelja. Prado trdi, da je Robert delo sprejel iz praktičnih razlogov.

“Ko so ga spoznali za nedolžnega, Robert ni skakal od veselja,” pravi Prado. Robert Kardashian je zaradi raka umrl leta 2003.  Kris in O.J. izjav nekdanjega menedžerja nista komentirala. O.J. je sicer že pred leti zanikal, da je spal z ženo svojega prijatelja.

Vir: zurnal24.si

Foto: Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam