fbpx

“Groza, tako se na skupnem dopustu obnaša sinova punca!”

Odnosi

Na enem izmed naših forumov smo našli zapis obupane (in jezne) mame, ki je na dopust vzela tudi sinovo dekle.

Kljub temu, da sta mlada zaljubljenca končala srednjo šolo, je mami zaradi njenega obnašanja prekipelo.

Tako je zapisala:

Z nami na morje smo vzeli sinovo punco. Tudi hči je lani s sabo vzela fanta. Letos je ona z nami samo del dopusta, ker je imela še študijske obveznosti, s fantom pa gresta na morje kasneje.

Sin in njegovo dekle sta zaključila srednjo šolo in takoj po zaključku maturitetnih obveznosti smo šli skupaj na dopust.

Dekle je sicer prijetno, a žal se obnaša kot princeska. Nikoli ne pripravi ali pomaga pripraviti obroka. Niti zajtrka. Nikoli ne pomije posode, pospravi mize.

Smo v apartmaju. Gremo tudi na kakšno večerjo, a zaradi korone, kuhamo večino sami.

V preteklosti smo se dogovorili mimogrede, kdo kaj stori. Ker ona nikoli nič, smo jo že tudi prosili. Ampak enkrat se mora najprej stuširat, oprati lase, drugič bi se samo malo ulegla, ker ji je vroče ali si je ravno nohte na nogah nalakirala.

Zagotovo je ne bomo več vzeli s sabo.
Je pa težava, ker je to opazil celo sin in ga moti, saj se dekle neprestano pritožuje. Če gremo ven jest, zanjo ni nič takega, če jemo v apartmaju, je preveč soli, mesa, kadar pečemo na žaru, rib ne je, ker jo je strah kosti, zunaj je prevroče ali jo moti veter, nekaj smrdi itd..
Dobra šola za naslednjič.

Me moti, ampak sva se z možem dogovorila da nama to dopusta vseeno ne bo pokvarilo.
Smo kar naredili načrt, v preteklosti tega nikoli nismo počeli, kdaj kdo pomije posodo, pospravi kuhinjo. Kadar je na vrsti ona, to naredi sin.

Mnenja bralcev so bila različna. Medtem, ko so dekle nekateri zagovarjali, so se spet drugi zgražali nad njenim diva obnašanjem.

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam