Gucci odpira prvo trgovino z luksuzno prtljago

28. december 2022

Gucci odpira prvo trgovino z luksuzno prtljago

28. december 2022

V Parizu bodo odprli prvi stalni Gucci butik, ki bo ponujal izključno potovalno prtljago in druge dodatke za popolno potovalno izkušnjo.

Gucci je uradno napovedal odprtje svoje prve trgovine, v kateri bo na voljo samo luksuzna, že znana prtljaga te znamke.

Trgovina se bo nahajala v Parizu na Rue Saint-Honore in se bo razprostirala na 2900 kvadratnih metrih. V tem prostoru boste našli prtljago celotne kampanje Valigeria, katere obraz je igralec Ryan Gosling.

Guccijeva trgovina, ki jo navdihuje potovanje, ponuja celotno paleto osnovnih stvari za potovanje, vključno z edinstvenimi kovčki, škatlami za klobuke in elegantnimi najlonskimi kovčki.

Potovalna ponudba te modne hiše ima posebno mesto na trgu in sega v leto 1921, ko je ustanovitelj Guccio Gucci z odprtjem svoje prve trgovine v Firencah začel izdelovati kovčke in škatle za klobuke.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Trenutni izvršni direktor Guccija Marci Bizzari je za WWD povedal, da želi s to trgovino na stalni lokaciji postaviti naslednji korak v strategiji za krepitev vodilnega položaja modne hiše v kategoriji potovanj.

Foto: Instagram

Gucci se bo oddaljil od kratkoročnih pojavnih trgovin in ustvaril dolgoročno rezidenco, katere namen je potrošnikom zagotoviti globlji koncept Guccijeve potovalne ponudbe.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic