fbpx

Gwyneth Paltrow se je poročila s ‘prvim’ drugim možem!

Znani

Poroke so se udeležili znani obrazi, tudi Jerry Seinfeld, Steven Spielberg in Benji Madden, medtem ko igralkinega nekdanjega soproga Chrisa Martina ni bilo med gosti.

Znana hollywoodska igralka Gwyneth Paltrow se je predvčerajšnjim poročila ‘z dolgoletnim partnerjem’ Bradom Falchukom, filmskim producentom in dahnila malodane usodni ‘Da’ kar v svoji vili na newyorškem Long Islandu, tako razkrivajo o vsem poučeni tabloidi, posebej Daily Mail, ki je svojim bralcem postregel z vsemi podrobnostmi.

Slavni par je v zvezi štiri leta, kar je za znane osebnosti očitno že kar dolga doba, glede na to, da omenjajo ‘dolgoletnega’ partnerja. Gwinnie in Brad sta se zaročila januarja letos in zaročno fotografijo ter napoved poroke objavila kar na naslovnici časopisa Goop, ki ga izdaja znana igralka.

View this post on Instagram

?

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Med gosti so bili na poroki številni znani obrazi, med njimi Robert Downey Jr., Jerry Seinfeld, Steven Spielberg in Benji Madden, medtem ko igralkinega nekdanjega prvega moža Chrisa Martina na poroki ni bilo, pa čeprav je z njenim novim soprogom v dobrih odnosih.

View this post on Instagram

Sunday brunch #modernfamily

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Gwyneth je bila v zakonu s pevcem in ‘frontmenom’ svetovno priljubljene glasbene skupine Coldplay kar 10 let (to je že malo daljša doba, kajne) in skupaj imata dva otroka. Brad, od te sobote igralkin drugi mož, ima za seboj prav tako že ločitev in enako kot Gwinnie dva otroka iz prejšnjega zakona, ki je razpadel.

To pa ni edina stvar, ki mladoporočenca povezuje, zato srčno upamo, da bo trajalo in da bosta v zakonu nadvse srečna ter da ne bosta že čez čas medijem govorila o ‘nepremostljivih razlikah’. Gwyneth je znana po nenavadnih citatih o ljubezni, denimo iz časa z Martinom, ko je njun razhod imenovala ‘conscious uncoupling’, prevedeno ‘zavestno raz-paritev’, čez nekaj let po ločitvi pa mu je že govorila ‘brat’, ko mu je pisala SMS-e ali ga omenjala v kakšnem od intervjujev.

Prej ji je bil Chris Martin mož, zdaj pa mu govori ‘brat’

Za Brada Gwyneth pravi, da je on ‘v resnici njen prvi mož’

Še ena pikantnost: Gwyneth medijem sedaj zatrjuje, da čeprav je bil Chris Martin njen prvi mož, smatra poroko z Bradom kot ‘svoj prvi zakon’. Le kaj bi svet brez te zanimive igralke, ki nam o odnosih vedno pove nekaj izvirnega!

 

D. S.

Foto: Daily Mail, E!Online, Hollywood Reporter, CDN, Hello News


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam