fbpx

Gwyneth Paltrow: Vem, zakaj me ljudje ne marajo

Izbor urednice, Lifestyle, Novice, Prva stran, Znani

Igralka razkrila, zakaj je ves čas na tapeti medijev.

Hoteli ali ne, dejstvo je, da je Gwyneth Paltrow ena izmed najbolj nadarjenih igralk naše generacije in prav ta generacija ji ne more odpustiti, da je zapustila filmski svet in se posvetila družini.
Ko smo mislili, da so prva in najbolj zahtevna leta za vzgojo otrok minila in da se bo igralka ponovno pojavila na filmskih platnih, se je svetlolasa dobitnica nagrade Oscar odločila, da bo ustanovila lastno podjetje, spletno stran Goop, ki ji, poleg otrok, posveča največ časa.

Po desetih letih zakona in po številnih pogovorih ter obiskov zakonskih posvetovalnic in psihologov, sta se s soprogom, glasbenikom Chrisom Martinom odločila, da odideta vsak svojo pot.
Svojo odločitev sta sporočila leta 2014, v tem času pa je javnost že ugibala o Chrisovi nezvestobi z igralko Jennifer Lawrence. Chris je afero zanikal, skupaj z Gwyneth pa sta trdila, da njegovo druženje s 13 let mlajšo igralko ni vplivalo na dokončno odločitev o razvezi.

Ločitev je bila uradno zaključena šele dve leti kasneje, kljub temu pa sta zakonca, ki imata dva otroka, hčer Apple in sina Mosesa, ostala v prijateljskih odnosih, saj jih še danes na nekaterih javnih prireditvah vidimo skupaj.

Best Apple's birthday/Mother's Day EVER at the @museumoficecream ???@autumncomm SO FUN #goopgo #dtla

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Igralkin Goop je med lifestyle blagovnimi znamkami ena izmed najbolj priljubljenih in je uspešna že od vsega začetka. Kljub zahtevnemu in težkemu času v njenem življenju, še vedno ohranja vlogo mame, ne zanima pa je velika vrnitev na filmsko sceno. Igralka meni, da ji javnost prav tega ni mogla oprostiti.

»Možno je, da sta uspešni zagon in delo z Goopom glavna krivca za negativno nastrojenost do vsega, kar počnem, čeprav je to del mojega zasebnega življenja in nima nič opraviti s filmom. Ljudje so bili z mano, kot igralko čisto zadovoljni, ko pa se je pojavil Goop, pa sem začela poslušati komentarje, da naj se raje držim igranja. Ženskam je že na splošno zelo težko v poslovnem svetu, sploh če so uspešne in privlačne.«

Prav to je Gwyneth uspelo, kljub temu pa je priznala, da je bilo to najtežja stvar, ki jo je doživela v življenju.

Ko se je v javnosti razvedelo, da se s soprogom ločujeta, je novico objavila na svoji spletni strani in njuno odločitev označila kot zavestni izklop (Concious Uncoupling), zaradi česa so si ji številni posmehovali.

»Vem, da je to nenavaden in neposrečen izraz, vendar mislim, da je odlično opisal takratno stanje.«

 

Foto: Pinterest, Goop


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam