Hailey Bieber razkrila, kaj pomeni trend ‘jagodno dekliško poletje’

23. avgust 2023

Hailey Bieber razkrila, kaj pomeni trend ‘jagodno dekliško poletje’

23. avgust 2023
Foto: Profimedia

Hailey niza trende kot po tekočem traku. In ko je na svojem Instagram profilu objavo opremila z besedami, jagodno dekliško poletje, so se vsi spraševali, kaj to pomeni.

Le nekaj ur po tem, ko je Hailey Bieber razglasila ‘jagodno dekliško poletje’, je obiskala losangeleško restavracijo The Nice Guy in pokazala, kaj je imela v mislih. Manekenka in ustanoviteljica podjetja Rhode Skin je jagodno barvo vzela precej dobesedno, saj je bila vanjo odeta od nog do glave.

Foto: Profimedia

Bieberjeva je nosila obleko iz jerseya Magde Butrym v ognjenem odtenku. Obleka z globokim izrezom, detajli naborkov in velikimi cvetličnimi aplikacijami na prsnem košu je elegantna, a še vedno dovolj udobna.

Hailey obožuje dela poljske oblikovalke Madge Butrym, že lani je nosila njeno kreacijo na prijateljevi poroki, še pred tem pa različna oblačila iz usnja.

Foto: Farfetch
Foto: Farfetch
Foto: Farfetch

K obleki je kombinirala Pradino torbico ter odprte sandale z visoko peto znamke Saint Laurent. Videz je nadgradila še z brezhibno izredno sijočo poltjo ter prav tako trendi ‘glossy’ ustnicami.

Njen mož Justin, s katerim je obiskala restavracijo, je nosil hlače v enakem odtenku rdeče, zraven pa oblekel belo srajco in šilt kapo s pikami. Najboljša izbira za romantični poletni zmenek in slavljenje njune ljubezni.

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic