fbpx

‘Halo’ prameni: najnovejši trend barvanja las!

Lasje, Lepota, Lifestyle, Nega telesa, trend

Po ‘balayageu’ in tehniki barvanja v slogu ‘baby lights’ imajo ‘halo’ prameni samo eno nalogo: da vsak ženski obraz naredijo še lepši in mu dodajo svetlobo!

Čeprav se poimenovanje sliši nenavadno, bo tehnika barvanja las na ‘halo’ pramene zasenčila vse, kar smo do sedaj nosile ali česar so se posluževali lasni stilisti ter frizerji. Po pramenih ‘balayage’ in ‘baby lights’, ki so bili med ženskami kar nekaj let zelo priljubljeni, imajo ‘halo’ prameni samo eno nalogo: da vaš obraz naredijo lepši in ga obžarijo s svetlobo!

Halo prameni predstavljajo tehniko barvanja, ki je nadvse enostavna, čeprav se sliši komplicirano. Vodi jo zgolj eno pravilo in sicer, da se morajo prameni še bolj posvetliti! Preprosto povedano: na lase dodajte še več svetlih pramenov! ‘Halo’ prameni glavo obdajo kot svetniški sij in ustvarijo angelski videz.

Kot je razvidno iz uvodne fotografije, so s to tehniko barvanja las (še preden so ji lepotni guruji nadeli ime ‘halo’ in jo razglasili za trend leta 2019), frizerji radi obarvali lase igralke Julie Roberts in drugih znanih rjavolask, ki so si posvetlile pramene. Ta metoda barvanja pramenov je primerna za vse odtenke las in obenem učinkovito poudari, kako so bili lasje postriženi.

Za razliko od drugih tehnik barvanja, ki so povečini dvodimenzionalne, ‘halo’ prameni ustvarijo 3-D učinek, saj so najbolj posvetljeni prav lasje, ki padejo najbližje ob obrazu. Zato so lasje po takem barvanju videti gostejši in polnejši, kot bi imeli več volumna. Tehnika ‘halo’ je primerna za vse, ne glede na barvo las, saj zgolj sledi naravnemu videzu in s svetlobo ‘uokviri’ obraz.

View this post on Instagram

holiday season.. you ready?

A post shared by Martha Hunt (@marthahunt) on

Če se odločite za tovrstno barvanje pramenov, redno vzdržujte frizuro in večkrat obiščite frizerja, da lase pristriže. Manekenki Romee Strijd in Martha Hunt že s pridom uporabljata novo tehniko barvanja pramenov in tudi zaradi tega njuni lasje dobesedno sijejo!

D. S.

Foto: Instagram, Fashion.hr, The Cut


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam