fbpx

Harry je na tleh: pogreša družino, naziv in kraljevske obveznosti

Znani

Pred kratkim se je spet zbližal z bratom.

Čeprav je njegova Meghan zdaj srečna, saj živi življenje, kakršnega je hotela, so viri blizu princa Harryja za Vanity Fair povedali, da sam ne najde smisla v novi okolici in da zelo pogreša prijatelje in družino.

“Mislim, da Harry zelo pogreša prijatelje in vojaške obveznosti, naziv in vse, kar temu pritiče – nekakšen red in urnik v življenju. Trenutno nima dela, prijatelji in ožja družina so oddaljeni na tisoče kilometrov. Celotna situacija s koronavirusom in bolezen očeta Charlesa so ga spodbudili k odločitvi, da se ponovno zbliža z bratom Williamom,”

je dejala Katie Nicholl, ki spremlja odnose v kraljevi družini že več let.

»Mislim, da Kate in William zelo občutita odsotnost Meghan in Harryja in jima je hudo, ker Harry ni v bližini, saj so zelo povezani,«

dodaja.

Pred kratkim je v javnost pricurljala novica, da je Harry preko videokonference svojim prijateljem povedal, da ne more verjeti, kako se mu je življenje spremenilo.

Po drugi strani je Meghan vesela, da je končno na svojem »ozemlju«, saj se življenju na Otoku ni nikoli zares prilagodila.

Pobegla vojvodinja vztraja na takojšnji izdaji biografije o njunem življenju, saj meni, da mora javnost izvedeti, kakšna je bila resnična zgodba, da sta se odločila opustiti kraljeve obveznosti in pobegniti v Ameriko.

Foto: AP


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam