fbpx

Heidi Klum iskreno o 17-letni razliki s svojim mlajšim fantom!

Znani

Heidi Klum se je naveličala zlobnih natolcevanj in se odločila iskreno spregovoriti, kako je imeti resno zvezo z mladeničem, ki je od nje kar 17 let mlajši!

“Zdi se, da ga ni ne človeka ne medija, ki se ne bi zataknil v to razliko v letih, oziroma ga ne bi tako ali drugače zmotila starostna razlika med mojim novim 28-letnim izbrancem in mano,” je skoraj ogorčeno priznala 45-letna nemška supermanekenka in mati 4 otrok iz prešnjih zvez.

“Dobesedno mi hočejo dopovedati: hej, starka, tale je pa veliko premlad zate!”

je bila iskrena voditeljica TV oddaj, žirantka, producentka oddaj, občasna igralka, nekdanji supermodel in tudi poslovna ženska, ki je med drugim lastnica blagovne znamke Esmara by Heidi Klum, ki se dobi tudi pri nas v eni od trgovskih verig, je pa tudi lastnica lastne blagovne znamke spodnjega seksi perila Heidi Klum Intimates.

Heidi z govorico telesa kaže ‘ponosno lastništvo’ svojega mladca, on pa uživa v pozornosti

Ta ‘style mama’, ki je prava modna ikona in kljub 4 otrokom ne kaže svojih let, je bila že dvakrat poročena; prej in kasneje pa se je dobivala s samimi visokoprofilnimi bogataši, kar sta ji vsekakor omogočala izjemna lepota in status najbolj vročega supermodela. Z enim od partnerjev, šefom Renaultovega moštva Formule 1, je tudi zanosila, a milijarder Flavio Briatore, ki se je s Heidi že dolge mesece dobival, je otroka zanikal, čeprav je test očetovstva njegovo laž ovrgel.

V srečnih časih s Sealom, ki je Nemki zacelil srce po grdi izkušnji z zdaj 68-letnim Briatorejem

Za tem sebičnežem je k sreči spoznala znanega temnopoltega pevca Seala, od nje starejšega 10 let in mu rodila tri otroke, Seal pa je uradno posvojil tudi malo belopolto Leni, ki se je Heidi rodila v zvezi z Briatorejem. Po 9 letih zakona sta se s Sealom razšla, Heidi pa je začela posnemati trend ‘mlajše je slajše’ ali, bolj diplomatsko, “starejša ženska nujno potrebuje mladega moškega, ki je sploh še pri (spolnih) močeh!” Prevrtimo čas torej do zadnjega Nemkinega ulova, 28-letnega Toma Kaulitza, nežnega mladeniča romantičnega videza in umetnika (je kitarist v znani skupini Tokio Hotel, katero je ustanovil skupaj s svojim bratom, op.).

Tom se je bliskovito ‘včlanil’ v družino Klum, tudi s Heidinimi (in Sealovimi) otroki ga videvamo

Tako za Heidi kot Toma je starost zgolj številka!

Klumova, ki šteje 45 let, trdi, da težava niso njuna leta, ampak dejstvo, da ji celo popolni neznanci mečejo v obraz očitke o starostni razliki!

“Svoje starosti, da jih imam že 45, se sploh nisem zavedala, dokler me nanjo niso začeli skoraj brutalno opozarjati drugi,”

je dejala Heidi v pogovoru za InStyle.

Heidi, ne boj se za gube – mlajši moški starejšo žensko v hipu osreči in pomladi za več let…

Ko sta skupaj, o tem sploh ne razmišljata, trdi Heidi. Delata pač stvari, kot vsi drugi (srečno in sveže zaljubljeni) pari na tem svetu, 17 let razlike gor ali dol.

“Vsak naj se zanima zase in živi srečno življenje, ne da bi ga pretirano skrbelo, kaj si o njem mislijo drugi. Saj veste, če ste zaskrbljeni, na vašem obrazu nastaja le še več gub!”

Tako se je Klumova v svoji maniri pošalila v pogovoru za InStyle.

Tudi 28-letni Vito Schnabel ji je dišal, a po treh letih, pri 31-ih, se je spremenil v ‘bučo’

Da pa ima lepa Nemka po novem rajši mlade moške, je že dokazala s triletno zvezo z ameriškim kuratorjem, galeristom, zbiralcem in prodajalcem dragocenih umetniških del, ki je imel ob začetku dobivanja s Heidi prav tako 28 let, zveza pa se je izpela, ko jih je dopolnil 31. Upajmo, da Toma Kaulitza ne čaka podobna usoda?

Kakorkoli, Heidi ni dolgo samevala, kot se to ponavadi zgodi finančno slabo stoječim, nepofitnesiranim, porejenim, vizualno zanemarjenim in sveže ločenim Slovenkam srednjih let. Me pač nismo Heidi, le poglejte njeno zgornjo fotografijo, ki jo je na Insta posnela pred kratkim!

Mlajše je slajše, kajne Heidi? Mlada, gladka in napeta koža, da spolne vzdržljivosti sploh ne omenjamo!

O ne, na seksi in spet samsko Heidi so se ponudbe kar usule, kitarista Toma, prav tako Nemca, pa je spoznala na svoji oddaji, resničnostnem šovu America’s Got Talent, kjer so ju marca letos s Tomom zalotili za odrom – med poljubljanjem. Prvi javni izhod kot par sta pokazala maja letos v Cannesu na zbiranju donacij amfAR Gala. Na Noč Čarovnic pa sta bila že namaškarana skupaj. Mimogrede, Tom se je letos (najbrž zaradi Heidi) ločil od svoje zares ljubke žene Rie Sommerfeld, s katero sta bila skupaj od 2011 do začetka 2018, od tega sta bila zadnje leto poročena. Da pa ima Tom res rad starejše ženske, dokazuje dejstvo, da je bila Ria od njega prav tako starejša in to 6 let. Ah, ti moški!

 

D. S.

Foto: The Hollywood Reporter, Just Jared, Celebuzz, YouTube, Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam