fbpx

Heidi Klum tudi na letošnjo Noč čarovnic z najboljšim kostumom

Znani

Njeni kostumi za Noč čarovnic so vsakič znova izvirni in prepričljivi, zato je supermanekenka že pred leti od medijev dobila neuradni naziv ‘Kraljica Halloweena’.

Nekdanji in pravzaprav še vedno kar dobro zaposleni nemški supermodel Heidi Klum je strastna oboževalka iz ZDA uvožene uspešnice Noč čarovnic in zato se prav vsako leto 31. oktobra zelo potrudi za odličen čarovniški kostum oziroma masko. Sama organizira tudi svojo vsakoletno, zdaj že dobesedno razvpito in oblegano VIP zabavo za Noč čarovnic, na katero povabi znane in slavne kolege ter kolegice iz sveta zabave.

Tudi letos Heidi ni razočarala prisotnih gostov in zvestih oboževalcev: na tokratni zabavi v New Yorku je ponovno dosegla, celo presegla vsa pričakovanja, zato so jo mediji včeraj spet enotno okronali za ‘Kraljico Halloweena’. Če se še spomnite, Heidi je lani utelesila lik volkodlaka, na las podobnega tistemu iz videospota za pesem Thriller Michaela Jacksona, še leto poprej, torej 2016, pa je kar ‘klonirala’ samo sebe.

Njene maske so vsakič znova nadvse prepričljive in originalne, zato je že pred časom dobila neuradno lovoriko ‘Kraljice Halloweena’, ta naslov pa je očitno tudi letos uspešno obranila.

View this post on Instagram

??

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Manekenka je na svojem profilu na Instagramu že nekaj dni pred letošnjo Nočjo čarovnic objavljala posnetke svojih kostumov in mask z zabav v minulih letih, s tem pa je le še stopnjevala napetost, preden je svetu končno odkrila, kako se namerava namaskirati tokrat.

Heidi Klum 31. oktobra 2015…

… in letos na 19. zaporedni VIP zabavi za Halloween, z novim partnerjem Tomom Kaulitzem

45-letna lepotica Heidi je na svoji že legendarni zabavi za slavne spet zablestela, tokrat s prepričljivim kostumom in masko princese Fione iz animiranega filma Shrek. A letos se ni namaškarala sama, temveč skupaj s 17 let mlajšim izbrancem Tomom Kaulitzem, svojim novim fantom, ki je kitarist in prav tako Nemec.

View this post on Instagram

?

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Tom se je zamaskiral v lik, lahko seveda kar takoj pravilno uganete – samega Shreka. Heidi, njegova ‘princesa Fiona’ pa je na svojem Insta profilu objavila tako videe z njunih dolgotrajnih maskirnih priprav na Noč čarovnic, kot tudi kasnejše fotografije z zabave.

View this post on Instagram

??????????

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Super sta se namaškarala, kajne? Mediji, tudi resnejši, denimo Business Insider UK, so Heidi zato spet naklonili prvo mesto ‘najboljšega kostuma Halloweena’, tesno za petami pa so ji bile tokrat sestre resničnostnega klana Kardashian-Jenner, ki so se za Noč čarovnic prelevile v – Victorijine angelčke.

 

D. S.

Foto: Instagram, Index.hr, Fastcompany


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam