fbpx

H&M predstavlja najlepše čevlje nove sezone

Zanimivosti, Ženska moda

Ameriška manekenka Cameron Russell, je zvezda novega lookbooka znane švedske blagovne znamke H&M. Lepa manekenka je bila zadolžena za vizualno predstavitev novih modelov čevljev in škornjev iz pomladne kolekcije omenjene blagovne znamke in rezultat je več kot odličen. Fantastični modeli čevljev so oblikovani s preprostimi in osnovnimi kosi, ki izražajo brezčasno eleganco. Izberete lahko med […]

Ameriška manekenka Cameron Russell, je zvezda novega lookbooka znane švedske blagovne znamke H&M. Lepa manekenka je bila zadolžena za vizualno predstavitev novih modelov čevljev in škornjev iz pomladne kolekcije omenjene blagovne znamke in rezultat je več kot odličen.

hm1

Vir: Facebook

Fantastični modeli čevljev so oblikovani s preprostimi in osnovnimi kosi, ki izražajo brezčasno eleganco. Izberete lahko med popolnimi visokimi škornji, ki se spomladi nosijo s skinny jeansom in se odlično podajo k vaši najljubši usnjeni jakni. Gležnerji s stabilno peto v lepi temno rjavi barvi in ravni čevlji, ki so ustvarjeni za kombinacije, ki vključujejo obleke.

hm2

Vir: Facebook

 

hm4

Vir: Facebook

hm5

Vir: Facebook

hm6

Vir: Facebook

hm7

Vir: Facebook

 

hm8

Vir: Facebook

hm9

Vir: Facebook

hm10

Vir: Facebook

hm11

Vir: Facebook

hm3

Vir: Facebook

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam