H&M s kapsulno kolekcijo v ospredje postavlja obnovljiv bombaž

14. junij 2024

H&M s kapsulno kolekcijo v ospredje postavlja obnovljiv bombaž

14. junij 2024
Foto: H&M

Poletje je kot nalašč za lahkotne materiale, svetle odtenke in mini kolekcijo H&M Studio Mini Summer Capsule.

Švedski gigant H&M predstavlja mini poletno kapsulno kolekcijo H&M Studio s sproščenimi oblačili za poletje in plažo, ki se osredotoča na obnovljivo pridelan bombaž.

Kolekcijo sestavljajo le pet modnih kosov, a so ti ustvarjeni, da z njimi zgradite številne različne modne videze. Lahkotni modni kosi so izdelani iz bombaža, ki ima certifikat Regenerative Organic Certified®.

Foto: H&M

Poletna kapsulna kolekcija, ki je na voljo že na voljo na spletni strani znamke, je usmerjena v počitniško vzdušje, združuje občutek hrepenenja po popotovanju s poudarkom na prefinjeni izdelavi.

Mi smo se zaljubili v dolgo obleko na naramnice, ki posnema barve sončnega zahoda ter s cvetličnimi detajli ustvarja nežnost. Črna dolga obleka voluminoznim spodnjim delom daje subtilno dramatično podobo in je primerna tako za čez dan kot vroče poletne večere.

Foto: H&M

Za na plažo izberite enega od dveh kaftano, na voljo sta kratek črno-beli s poletnim potiskom morske zvezde in daljši vezen bel lahkoten kaftan. Za ljubiteljice kompletov so pri znamki kreirali še kratek top in široko krilo z abstraktnimi vezeninami v mareličnem odtenku.

Foto: H&M
Foto: H&M

Vsak kos je izdelan iz bombaža Regenerative Organic Certified®, ki je pridelan brez uporabe umetnih pesticidov ali gnojil in ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov (GSO). Znamka se z izborom materiala osredotoča na dobrobit živali in življenja kmetov ter obnovo tal.

Foto: H&M
Foto: H&M
Foto: H&M
Foto: H&M
Foto: H&M

“S to kapsulno kolekcijo smo želeli ustvariti počitniški videz, ki ga lahko nosite na plaži, pijači na terasi ali za večerjo v stilu “Dinner Al Fresco“. pravi Ann-Sofie Johansson, vodja oblikovanja ženskih oblačil in kreativna svetovalka pri H&M. Dodaja, da je vsestranskost in trpežnost ključna skrb njihove oblikovalske ekipe, česar si želijo tudi njihove stranke.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic