fbpx

H&M s pomočjo zvezdnikov v Cannesu najavil sodelovanje z Giambattisto Valli

Moda

Novo sodelovanje H&M bo z Giambattisto Vallijem, pariškim sinonimom za lepoto in prefinjenost.

Vznemirljivo novico so objavili včeraj na amfAR gala dogodku, ki je potekal v Cannesu, kjer so bili prisotni sam Giambattista Valli in kreativna svetovalko H&M, Ann Sofie Johansson, ki sta se po rdeči preprogi sprehodila skupaj z ambasadorji: Kendall Jenner, Chris Lee, Chiara Ferragni, Bianca Brandolini d’Adda, Ross Lynchem in H.E.R.

Zvezdniki so bili oblečeni v glamurozne modne kombinacije iz omejene predkolekcije v sklopu sodelovanja Giambattista Valli x H&M.

Modni oboževalci bodo lahko prvič lahko uživali v kolekciji neposredno po predstavitvi, saj bodo čudovite kreacije z rdeče preproge (v izbranih trgovinah) in na spletni strani hm.comna voljo že od 25. maja.

Glavna kolekcija, ki je plod sodelovanja med modnim oblikovalcem in švedskim high-street gigantom Giambattista Valli x H&M bo po celem svetu na voljo 7. novembra. Več o sodelovanju si preberite na hm.com/magazine.

»Zelo sem vznemirjen zaradi tega sodelovanja: H&M mi je dal priložnost, da širšemu občinstvu predstavim svojo vizijo stila in lepote. Cilj je, da lahko delim svojo ljubezen do lepote, sodelovati v trenutkih sreče številnih ljudi ter konec koncev nekaj prispevati k ustvarjanju ljubezenskih zgodb širom sveta,« je povedal Giambattista.

»Presrečni smo, da lahko sodelujemo z oblikovalcem, kot je Giambattista Valli. Je nesporni gospodar visoke mode, z izjemnim darom za nepozabne silhuete. Priložnost za približevanje njegovega prepoznavnega sloga našim kupcem je prava izpolnitev sanj. Komaj čakamo, da vidimo reakcije kupcev na to prekrasno kolekcijo,« je dodala Ann-Sofie Johansson, kreativna svetovalka pri H&M.

Giambattista Valli, rojen v Rimu, kjer je tudi odraščal, je svojo prvo kolekcijo pod svojim imenom predstavil leta 2005 v Parizu. Njegove kolekcije pa danes niso več omejene samo na visoko modo, ampak tudi na ready-to-wear in modne dodatke. Sodelovanje s H&M je za Vallija prvo oblikovanje, kar se tiče moške kolekcije.

Foto: H&M


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam