fbpx

H&M x ERDEM: že novembra bomo videli rezultate tega izjemnega sodelovanja!

Dogodki, Lifestyle, Moda, Moška moda, Novice, Prva stran, trend, Tuja scena, Ženska moda

Švedski velikan bo letos sodeloval s slovečim londonskim oblikovalcem Erdemom. Kako pa bo videti ta omejena in posebna kolekcija?

Švedski H&M se je letos odločil za ekskluzivno sodelovanje z londonskim modnim oblikovalcem Erdemom Moralıoğlujem, ki ustvarja svojo modno znamko ERDEM in ga obožujejo tako slavni ljudje, kot tudi modni navdušenci, modni uredniki in kritiki.

Njegove kreacije nosijo med drugim Cate Blanchett, Nicole Kidman, Emma Watson, Felicity Jones in Kate Middleton. Modni oblikovalec Erdem je zato tako priljubljen med zvezdniki, ker velja za enega najbolj romantičnih kreatorjev, to pa pomeni, da lahko tudi v primeru H&M x ERDEM pričakujemo čudovito kolekcijo.

Keira Knightley v Erdemovi kreaciji

Po slavnostnih toaletah in oblekah znamke ERDEM posegajo zvezdnice, ko se odpravijo na rdečo preprogo: med njimi smo našli Keiro Knightley, Emmo Stone, Ruth Negga ter že omenjeno Nicole Kidman. Erdem Moralıoğlu verjame v moč lepote, ki jo skozi zgodovinski pristop in osebno pripovedjo prepleta v vsakem svojem kosu. Za H&M bo oblikoval različna oblačila z zanj značilnimi printi in teksturami, s katerimi si je ustvaril svoje ime in ki so rdeča nit njegovih odmevnih kolekcij v preteklosti.

Oblikovalec je ob sodelovanju, ki so ga uradno razglasili pred nekaj dnevi, povedal: ” V veliko čast mi je, da sem se uvrstil med vsa tista slovita imena, ki so že imela priložnost ustvarjati za H&M.”

Erdem je za H&M oblikoval čisto novo kolekcijo za ženske, prvič pa tudi kolekcijo za moške, ki bodo tako končno prišli na svoj račun. Znamka ERDEM in kajpak modni kreator osebno, ki stoji za njo, verjame v moč lepote, raziskovanje zgodovinskih referenc in osebnih zgodb; vse to se baje odraža v prav vsakem kosu, ki ga naredi. Za ERDEM x H&M bo slavni in priljubljeni oblikovalec odražal in reinterpretiral oblikovalske teme iz njegovih najbolj uspešnih kolekci. Pričakujemo lahko igranje s potiski, različnimi tekstilnimi vrstami ter teksturami, vsemu pa bo dalo kronski pečat  Erdemovo natančno in obenem delikatno rokodelstvo, s katerimi je tudi zaslovel.

Ann-Sofie Johansson, Erdem Moralıoğlu in Baz Luhrmann za ERDEM x H&M

V Londonu živeči oblikovalec, ki ga obožujejo tako zvezdniki kot običajni ljudje, ki privarčujejo denar, da si lahko privoščijo njegove modne kose, je tako postal novi sodelavec švedskega nizkocenovnika H&M, ki ima sedaj že kar bogato zgodovino sodelovanja z uveljavljenimi modnimi oblikovalci. Kolekcija, ki jo bo na čarobno pripovedovalski način oživil kultni filmski ustvarjalec Baz Luhrmann, bo kajpak prišla tudi na prodajne police v Ljubljani. In ponovno poudraimo: to bo poleg ženske kolekcije tudi Erdemova prva moška kolekcija!

Seveda se Erdem Moralıoğlu zelo veseli sodelovanja z Bazom Luhrmannom, enim najbolj pomembnih pripovedovalcev zgodb v zadnjem času. Enako navdušenje pa obhaja Luhrmanna, saj ima povsem proste roke, da na svoj poseben način pove zgodbo te unikatne kolekcije.

Že poleti so naše oči ponavadi uprte v H&M in modni navdušenci težko pričakujemo, kaj nas čaka tokrat, še posebej, ker smo bili lani tako zelo navdušeni nad sodelovanjem H&M-a s prestižno modno znamko Kenzo. V Sloveniji znamka ERDEM ni znana prav vsakomur, a fashioniste za Erdema že zelo dolgo vemo in si ga močno želimo v svojih omarah ter kajpak na telesih.

Vsako ekskluzivno sodelovanje H&M-a z luksuzno dizajnersko modno hišo v modnem svetu praviloma vzbudi veliko vznemirjenja in letos ne bo nič drugače, zato si z rdečim flomastrom že kar sedaj označite 2. november, ko bo kolekcija H&M x ERDEM prišla v izbrane prodajalne H&M ter kajpak v H&M-ove spletne trgovine.

 

Foto: Vogue, H&M, YouTube, Pinterest, Harpers Bazaar, Twitter


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam