fbpx

Honor navdušuje tudi na filmskem platnu: Doktor Strange

Izbor urednice, Lifestyle, Novice, PR novica, Prva stran, Tehnologija

Premagaj nemogoče!

Honor, sestrska blagovna znamka Huawei, je sodelovala v težko pričakovanem filmu z naslovom Doktor Strange. Honor ponuja vrhunske telefone, ki so namenjeni predvsem milenijski generaciji. Z njimi pristopa k uporabniku na mladosten način in ponuja najvišjo kakovost za najboljšo ceno!

Sodelovanje z legendarnim Marvel Studios je najnovejša kreativna in dinamična poteza, s katero Honor predstavlja svojega paradnega konja, telefon Honor 8.

honor-rn1

Honor odločno sledi drugačnemu pristopu s široko paleto partnerstev, ki obsegajo svet glasbe, filma, iger na srečo in ekstremnih športov.

“Resnično želimo, da bi milenijci prepoznali Honor kot blagovno znamko, ki jim je blizu. Veseli smo partnerstva z globalno blagovno znamko Marvel, ki bo s filmom navdih za gledalce po vsem svetu. Imamo skupen cilj: opolnomočiti in inspirirati svoje uporabnike,”

je povedal Steven Wang, vodja trženja pri Honor.

Glavno vlogo v filmu Doktor Strange bo prevzel z oskarjem nominiran igralec Benedict Cumberbatch (Sherlock, Zvezdne Steze: V temo). Cumberbatch v filmu igra egoističnega nevrokirurga Stephena Strangea, ki si med avtomobilsko nesrečo poškoduje obe roki, kar mu onemogoči opravljanje poklica. Vztrajen, da si povrne nazaj svoja zdrava uda, se odpravi na Himalajo, kjer prebiva samotar imenovan Starodavni. S pomočjo Starodavnega odkrije svet misticizma in starodavnih urokov.

huawei-honor-kolosej-ds-floosticker-500x1000mm-01

Bogat ekosistem barv, tehnologije in navdihujočih karakterjev je popoln splet za prikaz tehnologije Honor. Ta motivira uporabnike, da si postavljajo visoke cilje, ostajajo mladostni in predvsem pogumni, kar povzema tudi njihov slogan »For the brave«.

Z napredno dvojno kamero, čitalcem prstnih odtisov in steklenim dizajnom pametni telefon ponuja neskončne možnosti uporabe. Honor 8 je dostopen tudi v Sloveniji v vseh barvnih kombinacijah: safir modri, beli in črni. Na voljo je pri operaterju Telemach in v prosti prodaji v Big Bangu.

0t4a9062

Za več informacijh kliknite na Telemach.si in Hihonor.com

Foto: PR


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam