fbpx

Horoskop razkriva: tehtnice so prave dame, ribe pa velike ‘igralke’!

Izpostavljeno, Lifestyle, Odnosi, Zanimivosti

Modrosti horoskopa ne gre jemati preveč resno, o neželenih in stranskih učinkih pa se pogovorite s svojim najbližjim astrologom!

Kakšna bo ženska kot odrasla oseba, je odvisno od številnih dejavnikov, od genov, ki jih je podedovala, preko vzgoje in vplivov njene okolice ter družbe na splošno. Vseeno je tu še horoskop kot nekakšna ‘češnjica na vrhu torte’, ki naj bi prispevala k osebnostnim lastnostim.

Pojem ženstvenosti je dokaj širok in izmuzljiv, saj je vsaka ženska posebna na svoj način. Oglejmo si, kaj astrologi trdijo za posamezna znamenja in kakšne naj bi bile glavne značilnosti žensk, ki so rojene v posameznih zodiakih.

Ovnice

V tem znamenju naj bi bile rojene ‘amazonke’, ki so navajene prevzemati voditeljsko vlogo ter pobudo v svoje roke. Moških pravzaprav sploh ne potrebujejo v svojem življenju, v partnerski zvezi pa so – dominantne.

Bikice

Ženske, rojene v tem znaku, so menda premetene manipulatorke, ki so zaradi svojega prirojenega šarma navajene dobiti skoraj vse, kar si želijo. Z njimi je priporočljivo biti v dobrih odnosih, sicer vam utegnejo zagreniti življenje…

Dvojčice

To niso ženske kot ženske, ampak gre prav zares za ‘dvojne’ osebnosti, ki ponavadi nikoli ne odrastejo. Navzven sicer lahko delujejo resne in odrasle, toda v duši so vedno za zabavo, igra je namreč za njih smisel življenja.

Rakice

Ženske, rojene v znamenju raka, so bojda kot ustvarjene za materinstvo. Materinske nagone razvijejo že v otroštvu, zato so super varuške in vedno se obnašajo zaščitniško do oseb, ki jim v življenju veliko pomenijo. Zato so izvrstne prijateljice in soproge. Če imate ob sebi rakico, pazite, da boste ta odnos ohranili!

Levinje

Lev je kralj živali in tudi ženske, rojene v tem znaku, se najpogosteje nosijo kot kraljice. Nekaterim ljudem bo to všeč, drugi pa ne bodo prenesli njihove vzvišenosti. Na srečo pa levinjam tega ni mar, saj zase menijo, da so tako ali tako popolne.

Device

Ženske, ki so po horoskopu device, slovijo kot modre, razumevajoče in so odlične svetovalke. Da pa bi prišli do njihove ure ‘terapije’, morate najprej vstopiti v njihov posvečeni krog prijateljev. Prijateljstev devičke namreč ne sklepajo zlahka.

Tehtnice

Tehtnice so dame v vsakem pogledu, toda dostikrat tudi zaigrajo ‘damo’, da bi jih vendarle prišel rešiti kakšen ‘princ’. Navzven delujejo krhko in uglajeno, a še zdaleč niso tako naivne, kot so videti, v ozadju stoji manipulacija, ki je njihova priljubljena taktika.

Škorpijonke

V tem znamenju se rojevajo strastne in usodne ženske, zaradi katerih moški izgubijo razum. Vsaj tak sloves spremlja škorpijonke. Vseeno pa so tudi zelo čustvene, vendar to plat značaj pokažejo samo ljudem, ki jim zares zaupajo.

Strelke

Lahko so nadvse ženstvene, ko to hočejo in če imajo od tega korist. Sicer pa imajo še kup lastnosti, ki jih uporabljajo odvisno od priložnosti. Po eni strani bi lahko dejali, da so manipulatorke, a kaj ko določene lastnosti strelk in njihovo obnašanje sploh niso odvisni od njih samih: stvari se jim namreč kar nekako ‘dogajajo’.

Kozoroginje

To so skrivnostne ženske, drugačne in posebne, zato pogosto navdihujejo druge. Mirno bi jim lahko dejali tudi ‘muze’. Ob njih moški pozabijo na vse, saj padejo pod njihov magični vpliv.

Vodnarke

Astrologi jim laskajo, da se v tem znaku rojevajo pametne in lepe ženske. No, upamo, da ne samo v tem, hm? Kakorkoli, vodnarke živijo življenje z vsemi pljuči, zato so za moške zelo privlačne. Vendar pa jim ljubezensko življenje žal ni ravno prioriteta… Verjeli ali ne, te ženske so nekako samozadostne, zato si boste njihove srce težko priborili.

Ribice

Ribe slovijo kot velike igralke, ki rade uporabljajo spletke ter laži, da dobijo tisto, kar si želijo. A če ste z njimi v dobrih odnosih, ne boste nikoli postali žrtve njihovih manipulacij, saj so za ljudi, ki jih imajo rade, pripravljene narediti prav vse!

D. S.

Foto: Glass Ceiling, Estes Therapy, Online Therapy, Society 19


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam