fbpx

Horoskop: To so tri najbolj sebična znamenja!

Lifestyle

Osebe, rojene v teh treh znamenjih, težko vzdržujejo dobre odnose z ljudmi, ker gledajo izključno nase in želijo zadovoljiti le lastne potrebe. Njihova sebičnost je težava, ki se je pogosto niti ne zavedajo.

Neprijetna stvar te lastnosti je, da ljudje ne vidijo, kaj delajo narobe. Z njihove perspektive je problem v vseh drugih, ne v njih.

Dvojček

Zaradi njihovega muhastega odnosa jih imamo pogosto za nesmiselne in površne. Dvojčki se zaradi osebnih sebičnih motivov zlahka prilagajajo okolju, v katerem se znajdejo. Lahko vas prepričajo, da so radodarni, vendar boste kmalu ugotovili, da to ne drži.

Osebe, rojene v znaku Dvojčka, so na splošno zelo nezreli in si za vsako ceno želijo ugajati. Ko se boste k njim obrnili po pomoč, bodo zelo zasedeni, ne bodo imeli časa ali pa vam preprosto ne bodo niti pojasnili, zakaj vam nočejo pomagati.

Lev

Levi morajo imeti vse, kar si želijo, zato ni presenetljivo, da so zelo sebični. Pripadniki tega znamenja verjamejo, da so boljši od drugih in so prepričani, da si zaslužijo vse, kar si zamislijo. Na poti k uresničevanju ciljev pa se ne bodo ničemur odpovedali. Če jih prosite za uslugo, bodo takoj začeli razmišljati, kaj lahko od vas dobijo v zameno.

Devica

Device najejo napake pri vseh, vendar so redko samokritične. Ostri vid uporabljajo predvsem za iskanje napak pri drugih. Za device je pomembno, da gre vse v skladu z njihovimi pravili in pogoji. Na kritike se ne odzivajo dobro, zato jih je nesmiselno opozarjati, da pretiravajo. Sebičnost pokažejo tako, da dobroto od drugih jemljejo kot nekaj samoumevnega in popolnoma ignorirajo občutke drugih.

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam