fbpx

Horoskopski znak odkriva idealno barvo laka za vaše nohte!

Lepota, Zanimivosti

Nevtralne, temne, močne in žareče barve, take z leskom in visokim sijajem ali mat? Če se odpravljate v drogerijo po nov lak za nohte, si najprej preberite naš poletni horoskop…

Poletje, pravijo, je čas kislih kumaric, ko nas zanima vse, saj imamo več prostega časa in pod borovci ali na domačem vrtu radi preberemo kakšno zanimivost, kot je horoskop. Če naj bi ta odkrival denimo, katera zaposlitev je najbolj primerna glede na naš zodiakalni znak, kakšni smo kot partnerji in kakšna usoda ter razplet v zvezi z denarjem nas čakajo, le zakaj ne bi potemtakem povedal tudi česa o našem slogu ličenja?

Pravijo, da ima vsak od horoskopskih znakov prednosti ter pomanjkljivosti, pa tudi preferenco in okus do nečesa, ta nagnjenost se denimo kaže tudi v izbiri laka za nohte, ko gre za ženske. Malo za šalo, malo zares, si oglejmo, katerim barvam določena znamenja dajejo prednost. Nevtralne, temne, močne in žareče barve, take z leskom in visokim sijajem ali mat? Če se odpravljate v drogerijo po nov lak za nohte, si najprej preberite našo oceno.

# Oven

Ovnice so močne osebnosti in se rade zabavajo. Zato je zanje idealna barva – koralno rdeča. Ta barva je kot ustvarjena za poletne dni in sprehod po promenadi!

# Bik

Odločne bikice so predane svojemu cilju in rade imajo stališče o prav vsem. Poleg tega so trmaste in ne popustijo zlahka. Horoskop jim svetuje, naj svoj pečat na okolico pustijo z rumeno barvo.

# Dvojčki

Dvojčice in nagnjenost h kršenju pravil gredo z roko v roki. Zato vam ustreza zelena barva za nohte. Prav gotovo gre za posebno barvo ne glede na odtenek, ki bo tudi vas naredila še bolj posebne, ko gre za ličenje. Drzno se odločite za zeleno s kovinskim sijajem!

# Rak

Nežne rakice, ki so vedno tu za druge družinske člane in slovijo po sočutju, pa tudi po tem, da jih privlači voda, se bodo najboljše počutile v nevtralnih barvah tudi, ko gre za lak za nohte.

# Lev

Levinje naj bi uživale, če so v središču pozornosti. Vseeno pa kdaj potrebujejo tudi počasnejši tempo. Preizkusijo naj nežno rožnato barvo, ko se želijo počutiti še bolj posebno, naj ima ta rožnata na nohtih dodane bleščice.

# Devica

Device so pikolovska bitja: ker za njih nekaj velja samo popolnost, odkrušena barva laka na nohtih ne pride v poštev. Če ste devica po horoskopu, izberite lak, ki je dolgo obstojen. Morda gel ali gelish lak? Še posebej v temno rdeči barvi ali višnjevo rdeči.

# Tehtnica

Zabavne tehtnice vedno poskrbijo za dobro vzdušje. Ne pomišljajo, da bi se oblekle zabavno, zato je zanje primerna žareča pink barva za nohte. Party se lahko začne!

# Škorpijon

Strastne škorpijonke cenijo neodvisnost. Tudi z barvo zato rade pokažejo, da so glavne, obenem pa, da premorejo romantično plat značaja. Vijoličen lak za nohte bo kar pravi!

# Strelec

Strelke so darežljive in se zanimajo za vse v okolici. Še posebej cenijo kreativnost. Pristoji jim srebrna metalik barva laka za nohte, lahko ima primesi vijoličnih ali modrih bleščic.

# Kozorog

Kozoroginje v središče pozornosti postavljate delo. Veste, kaj želite in ne popuščate, dokler tega ne dobite. Torej vam nič ne sme stati na poti, tudi barva nohtov ne. Zato bo najboljše, če se odločite za ‘nude’ oziroma kožni odtenek laka.

# Vodnar

Vodnarkam je pomembno ravnotežje, toda, ker enako slovijo po svoji bogati domišljiji in viziji, bodo uživale v srebrnih odtenkih lakov z bisernim učinkom.

# Ribi

Ko pomislimo na ribe, nam na pamet pride modra barva. Če ste ribice in obenem še na dopustu ob morju, jo tudi zares izberite! Lepo vam bodo pristajale nežno modre barve in pastelno modra barva na nohtih.

 

D. S.

Foto: Pinterest, Instagram, Index.hr, I’m Glamour

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam