Hrvaška je bogatejša za kavarno, znano po vsem svetu

17. april 2023

Hrvaška je bogatejša za kavarno, znano po vsem svetu

17. april 2023

Hrvaška je dobila prvo Hard Rock Cafe kavarno. Nahaja se v starem mestnem jedru Dubrovnika, poleg kavarne lahko obiščete še legendarno trgovino s spominki.

Dubrovnik je eden od kulturnih epicentrov Hrvaške in je postal glavno prizorišče snemanja številnih filmov ter zgodovinskih dramskih serij.

Nasploh je hrvaška obala z Dubrovnikom v ospredju postala ena od priljubljenih destinacij številnih svetovnih zvezdnikov, zatorej ni nič nenavadnega, da želi zgodovinsko pomembno mesto v svojo ponudbo delček blišča in sijaja vključiti s priljubljeno franšizo.

Foto: Hard Rock Café Dubrovnik

Hard Rock Cafe Dubrovnik se nahaja v osrčju starega mestnega jedra, ki ga obdaja 1940 metrov dolgo srednjeveško obzidje. Kavarno so zgradili v nekdanjem samostanu, ki so ga skrbno obnovili, da bi zagotovili prikaz in dobro ohranitev edinstvenih značilnosti stavbe.

Obsega 850 kvadratnih metrov in lahko gosti več kot 400 gostov v treh glavnih prostorih: notranjem prostoru za sedenje, dih jemajočem atriju v dvoriščnem delu in še na eni zunanji terasi s pogledom na slavni staromestni vodnjak. Notranjost tako kot v vseh kavarnah po svetu krasijo številni ikonični spominki, oblačila in glasbila legendarnih glasbenikov s celega sveta.

Foto: Hard Rock Café Dubrovnik
Foto: Hard Rock Café Dubrovnik

V kavarni ponujajo izbor pristnih okusov z najbolj svežimi visokokakovostnimi sestavinami z menija Hard Rock, ki vključuje originalni Legendary® Burger iz serije Signature Steak Burgers, specialitete, značilne prigrizke, izbor solat, sendvičev in sladic.

Če se boste mudi v njihovi kavarni, si izberite kakšnega izmed znamenitih koktajlov. Za najbolj priljubljenega velja koktajl Hard Rock Hurricane, ki je narejen iz kar osmih sestavin. Ponujajo seveda še vina, piva in brezalkoholne pijače.

Foto: Hard Rock Café Dubrovnik

“Veseli nas, da je Dubrovnik zdaj uradni član družine Hard Rock. Pripravljeni smo pozitivno vplivati na gostinsko industrijo in standarde blagovne znamke,” je ob odprtju povedal Tom Perez, podpredsednik za franšizno poslovanje pri Hard Rock International, in dodal:

“V državo z bogato glasbeno in kulinarično tradicijo prinašamo duh in filozofijo blagovne znamke s predstavitvijo sodobne vizije izjemne restavracije.”

Foto: Hard Rock Café Dubrovnik

Kavarno dopolnjuje trgovina Hard Rock Rock Shop®, ki zbirateljem in oboževalcem ponuja klasične majice, klobuke, značke in številne druge spominke z glasbeno in zvezdniško tematiko ter ikoničnim logotipom znamke.

Avtor
Piše

K. Š.

Style. Več novic