fbpx

Božiček je Heidi Klum prinesel razkošen zaročni prstan!

Dogodki, Izpostavljeno, Lifestyle, Tuja scena, Znani

“Rekla sem DA!” je pod svojo fotografijo na Instagramu napisala znana nemška supermanakenka, ki se utegne tako že tretjič poročiti in to z 17 let mlajšim partnerjem.

Nemška supermanekenka Heidi Klum je bila poročena že dvakrat in tokrat se je prav na božični večer spet zaročila! Kot je Heidi objavila na družbenem omrežju Instagram, je na vprašanje svojega bistveno mlajšega fanta Toma Kualitza, ali bi se poročila z njim, navdušeno vzkliknila “Da!”

Za začetek se spomnimo, da je bila Heidi v prvo poročena s frizerjem slavnih, Ricom Pippinom (1997-2002) in nato drugič z zvezdniškim pevcem Sealom (2005-2014). S slednjim je dobila tri otroke, skupno ima manekenka 4 otroke (prvega je imela kot izvenzakonska mati z znanim playboyem Flaviom Briatorejem iz Formule 1, ta pa hčerke, posledice afere s Heidi, dolgo ni želel priznati).

Heidi brez šminke, mladi Tom in zabava v Disneylandu

Obstaja pa znatna razlika med prejšnjima Nemkinima soporogoma in sedanjim svežim zaročencem, ki utegne postati torej že tretji mož nemške 45-letne lepotice, čeprav gre njena lepota že nekoliko ‘v cvet’. Njena bivša soproga, od katerih se je ločila, sta v primerjavi z žrebcem Tomom že prava starčka, Tom Kaulitz je namreč septembra dopolnil 29 let.

Zdi se, da je po Sealu, od katerega se je ločila pred štirimi leti, Heidi prišla ‘na okus’ za glasbenike (Kaulitz je namreč soustanovitelj in kitarist skupine Tokio Hotel), le da ji je zdaj zadišalo bolj sveže meso. Le katera, sploh po 40. letu, bi zavrnila tako sladko bitjece, kot je Tom, sploh, če bi pred nas pokleknil z ogromnim diamantnim zaročnim prstanom?!

View this post on Instagram

I SAID YES ❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Kajpada iz nas seva malce zavisti, ne vemo le, ali zaradi prstana ali zato, ker se Heidi lahko po pernicah valja s skoraj 17 let mlajšim partnerjem. Vsekakor pa se Tom dobro razume z manekenkinimi otroki, videti je zadovoljen s starejšo žensko, in tik preden sta se zaročila, so bili skupaj na družinskem izletu v Disneylandu.

Foto: Instagram, Profimedia, Daily Mail


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam