fbpx

Huda Kattan: ime v svetu lepote, ki ga morate poznati!

Lepota, Ličenje, Prva stran

Z več kot 25 milijoni sledilcev na Instagramu in uspešnim blogom je Huda uspela ustvariti svojo lastno, uspešno beauty znamko.

Od honorarne vizažistke do lastnice super uspešne blagovne znamke ličil? Tudi to je mogoče doseči, a le, če ste izjemno predani svojemu cilju, če zlepa ne vržete puške v koruzo in imate debelo kožo, kar pomeni, da vas negativni komentarji ne prizadanejo, ko vam začne posel uspevati.

Odličen primer opisanega je ameriška lepotica iraške krvi Huda Kattan, za katero ste najbrž že slišali ali pa celo videli njen Instagram profil. Najbrž bi bila punca vesela, če bi izvedela, kaj ‘huda’ pomeni v slovenščini, čeprav te vrste spodbude najbrž ne potrebuje več. Začela je tako, da je promovirala samo sebe in druge, ki se ukvarjajo s svetom lepote na družbenem omrežju Instagram.

Nadaljevala je z lastno kolekcijo umetnih nohtov, zatem pa z umetnimi trepalnicami, ki so še vedno zelo priljubljene med uporabnicami. Njen profil na Instagramu sledi že več kot 25 milijonov oseb, njena lepotna znamka pa se je razširila še na senčila za veke in osvetljevalce (highlighterje), tekoče podlage in negovalno-lepotilne znamke za ustnice.

Poleg tega pa Huda še naprej razveseljuje svoje oboževalke z rednimi zapisi na svojem beauty blogu, kjer deli razno razne lepotne nasvete in skrivnosti iz sveta ličenja ter make-upa.

Pi svojem trudu ni sama, pomagajo ji namreč sestri Ayla in Mona ter soprog Christopher. Pravi družinski posel torej! Nedolgo tega je Huda na trg poslala izboljšano verzijo svoje prve palete senčil, za katero pogumno izjavlja, da ‘so to najboljša senčila za veke, ki jih bomo kdaj preizkusili’.

??? @xosaf Guys make sure you enter our giveaway (link in bio) #hudabeautyobsessions

A post shared by Huda Kattan (@hudabeauty) on

Ste že slišale za njene izdelke? Zanesljivo obstaja dober razlog, zakaj Hudina vojska privržencev raste iz dneva v dan, s tem pa se povečuje tudi njen obseg posla in zato se Huda uvršča med uspešne ženske.

 

Foto: Instagram, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam