fbpx

Hudičevka nosi Prado dobiva nadaljevanje!

Izbor urednice, Lifestyle, Novice, Prva stran

Lauren Weisberger je s pomočjo Instagrama razveselila številne oboževalce.

Zdi se, da zanimanje za zgodbo Hudičevka nosi Prado, še vedno ni poleglo. Po izjemno uspešnem filmu z Meryl Streep v glavni vlogi ter napovedim, da se zgodba seli tudi na Brodway, je avtorica Lauren Weisberger svoje oboževalce na Instagramu razveselila s fotografijo njene nove knjige.

Naslov knjige se glasi When Life Gives You Lululemons, osrednji lik pa je Emily Charlton, sebične Mirandine asistentke, ki jo je v filmu upodobila Emily Blunt.

Po pisanju Entertainment Weekly bo knjiga spremljala njeno življenje stran od njene nekdanje šefice. Emily je poročena z Milesom, za katerega vemo samo to, da ima neverjetno postavo, in dela kot svetovalka za ugled slavnih in bogatih.

V knjigi pisateljica opisuje Emilyjin poskus povrnitve ugleda nekdanji znani manekenki in senatorjevi soprogi, ki so jo aretirali zaradi vožnje pod vplivom narkotikov, zgodba pa se začne z novoletno zabavo pri Gigi Hadid.

Knjiga bo na prodajnih policah 5. junija (15 let po izdaji Hudičevka nosi Prado) in prepričani smo, da na film ne bomo čakali prav dolgo!

 

Foto: Instagram, Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam