Hugh Grant je ikonično sceno iz filma Pravzaprav ljubezen označil za "mučno"

29. november 2022

Hugh Grant je ikonično sceno iz filma Pravzaprav ljubezen označil za "mučno"

29. november 2022

Oboževalcem se zdi fantastična, njemu pa žal ne …

Hugh Grant je svojo plesno sceno v filmu Pravzaprav ljubezen opisal kot “mučno” in priznal, da je njegove plesne gibe povozil čas.

Priljubljeni britanski igralec je v zdaj že ikoničnem filmu upodabljal predsednika vlade, ki v nekem trenutku v rezidenci na slavni Downing Street 10 pleše na slavno pesem Jump (For My Love), dokler ga ne zmoti članica osebja.

Foto: Profimedia

Medtem ko se prizor oboževalcem filma zdi eden najboljših, pa se Grant z njimi ne strinja. Sceno je celo označil za “enega najbolj neprijetnih trenutkov” v svojem življenju in priznal, da ga misel na snemanje tega prizora prevzema z grozo.

Foto: Profimedia

“Videti je boleče neprijeten, a Hugh je naravnost popoln”

“Ko sem to videl v scenariju, sem si mislil, da bom sovražil snemanje tega prizora. Sploh mi ni bilo do plesa, kaj šele, da bi ga vadil.”

Scenarist in režiser Richard Curtis je potrdil, da je Grant na snemanju “neprestano govoril ne” in rekel: “Mislim, da je upal, da bo snemanje prekinila bolezen in bomo na koncu morali odpovedati plesni prizor.”

Foto: Profimedia

Grant je nato pristal na ples, a z njim ni bil zadovoljen niti, ko se je videl na kameri. “Vidi se, da nisem v ritmu, še posebej na začetku ne, ko migam z ritjo,” je dejal. Zadovoljen ni niti skoraj 20 let po izidu filma. “Vse do danes veliko ljudi – in jaz se strinjam z njimi – misli, da je to do današnjega dne najbolj mučen prizor, ki je bil kdaj posnet.”

Vendar pa Curtis pravi, da je prizor ravno zaradi tega odličen: “Videti je boleče neprijeten, a Hugh je naravnost popoln.”

Romantična komedija Pravzaprav ljubezen bo 20. obletnico praznovala novembra naslednje leto.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic