fbpx

Hugh Jackman ob 23. obletnici razkriva skrivnost srečnega zakona

Odnosi

Hugh Jackman je oboževalce na Instagramu presenetil z intimno fotografijo, obenem pa pojasnil, kaj je recept za srečen zakon, tudi tak, kjer je moški 13 let mlajši

Slavni hollywoodski igralec Hugh Jackman in njegova 13 let starejša soproga Deborra-Lee Furness sta za mnoge eden najbolj zglednih zakonskih parov in že kar idealen primer, kako bi moral biti videti ljubezenski ter partnerski odnos.

Prav te dni sta slavila 23. obletnico zakona, kar se je igralec odločil obeležiti tudi na svojem Instagram profilu, kjer je objavil simpatično skupno fotografijo iz njunih mlajših dni, na kateri imata oba z ženo zobe premazane s čokolado.

View this post on Instagram

Happy anniversary #mydebs #23

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman) on

“Srečno obletnico,”

je Jackman preprosto in na kratko zapisal pod sliko in svoje oboževalce ter sledilce presenetil z zasebno fotografijo, ki je še niso videli. Ob tem pa je razkril še skrivnost srečnega in uspešnega življenja v dvoje. Skrivnost je v intimnosti.

“Ko ljudje omenjajo intimnost, se takoj predpostavlja, da mislijo na spalnico. To je kajpak res, toda v mislih imam prav posebno intimnost, ko si lahko s partnerjem delita vse – dobre stvari, slabe stvari, strahove in uspehe,”

je nadvse modro pojasnil igralec, ki nikoli ne pozabi poudariti, da je presrečen, ker si lahko vse to deli s svojo ženo in je že večkrat omenil, da je Deborra najboljše, kar se mu je zgodilo v življenju.

Par, v katerem je Hugh Jackman ’tisti mlajši moški’, se je poročil leta 1996. Ker nista mogla imeti svojih otrok, sta se odločila, da jih posvojita in tako sta danes ponosna starša 18-letnega Oscarja in 13-letne Ave.

D. S.

Foto: Instagram, YouTube


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam