fbpx

Tast in tašča

Moda

Živjo! Trenutno sem še na porodniški a kmalu bo treba v službo. Veliko sem naokoli spraševala po izkušnjah in mnenjih mamic in na koncu se odločila, da bosta mojo pikico pazila tast in tašča-mož je…

Živjo!
Trenutno sem še na porodniški a kmalu bo treba v službo. Veliko sem naokoli spraševala po izkušnjah in mnenjih mamic in na koncu se odločila, da bosta mojo pikico pazila tast in tašča-mož je bil že od začetka za to.
Sta upokojena, ampak še zelo vitalna in živita v hiši z vrtom in sadovnjakom. Vem, da bo za otroka bolje če se pazi pri njiju kot pa v jaslih. Problem pa je v tem, ker me tašča zelo nervira (tast je še kar). Namreč je zelo navezana na svojega sina (pa ima še eno hčerko in enega sina ki sta še brez otrok), misli da je najbolj izkušena in da ima vse prav, svoje izkušnje in mnenja vsem vsiljuje, v glavnem je najbolj pametna in zelo vsiljiva. Stalno mi hoče dajati razne nasvete, glede mojega otroka, izpred 30-ih let in se ji ne da dopovedati, da se je od takrat že marsikaj spremenilo. Po drugi strani pa vem, da je zato takšna, ker hoče samo pomagati, ampak mi gre s tem na živce in si ne morem pomagati.

Največji moj problem je ta, da se bojim, ko se bo hčerka pazila pri njima, da bosta delala po svoji pameti in jo skušala vzgajati tako kot onadva mislita da je prav, čeprav se bomo zmenili drugače. Saj jaz ne bom vedela “kaj delata”, ker me ne bo zraven. Poleg tega njuna hiša ni ravno čista, povsod je nekaj nametano in prašno. Vem, kaj boste rekli, ampak vsaj normalno čisto stanovanje pa že mora biti za otroka. Skrbi me tudi, da se bo hčerka zelo navezala na njiju, meni pa gresta včasih res neznosno na živce. Na žalost nisem takšna..čez en uho not….
Daje me tudi ljubosumje, ker vem da bosta preživljala dneve z moji pikico, se z njo igrala, jo hranila…jaz pa ne bom mogla biti zraven.
Upam, da se nisem preveč razpisala. Prosim za vaša mnenja, izkušnje, kritike, nasvete.
Hvala, ter lp!

Vir: http://med.over.net/phorum/read.php?f=124&i=11967&t=11967


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam