fbpx

MON -ova VALENTINOVA PREOBRAZBA

Moda

Naša Valentinova izžrebanka je postala Monika Grmek, ki je bila prijetno presenečena, ko ji je Jasna Oklešen, vizažistva, sporočila novico. Svoj dan je nameravala resnično dobro izkoristiti in si je v ta namen vzela dopust….

Naša Valentinova izžrebanka je postala Monika Grmek, ki je bila prijetno presenečena, ko ji je Jasna Oklešen, vizažistva, sporočila novico. Svoj dan je nameravala resnično dobro izkoristiti in si je v ta namen vzela dopust. Monika je povedala, da se je na svoj poročni dan že prepustila rokam vizažista.

Jasna je o izbranki in njunem druženju povedala:

“Najin »lepotni dan« se je začel z oblikovanjem obrvi. Vedno sem najbolj vesela, ko se pred mojimi rokami znajdejo naravne obrvi, ki so potrebne oblikovanja. S pravilnim oblikovanjem le-teh lahko narediš čudež. Monika je že takoj dobila nove, bolj nežne poteze obraza. Odločili sva se, da bova naredili naravni, dnevni makeup, ki ga bo lahko »nosila« ves dan. Ker ima suho kožo, sem uporabila tekoči puder kot podlago, nato pa sem se poigrala s toplimi naravnimi barvami. Le te so poudarile njeno lepo zelenkasto barvo oči in bakren ten las.

Na koncu sva naredili še nekaj posnetkov na katerih se vidi očitna sprememba ne samo navzven, pač pa tudi na notri. Na fotografiji se takoj opazi njeno dobro počutje in že na prvi fotografiji je pred nami samozavestni model.”

Monika Gremek pred in po preobrazbi:


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam