fbpx

Šola ličenja v Ljubljani

Ličenje

Šola ličenja je namenjena vsem tistim, ki se želite z ličenjem ukvarjati ljubiteljsko ali profesionalno. Poskrbeli bomo, da se boste poleg učenja tudi zabavali, saj je šolanje sestavljeno iz teoretičnega in tudi veliko praktičnega dela….

Šola ličenja je namenjena vsem tistim, ki se želite z ličenjem ukvarjati ljubiteljsko ali profesionalno. Poskrbeli bomo, da se boste poleg učenja tudi zabavali, saj je šolanje sestavljeno iz teoretičnega in tudi veliko praktičnega dela.

Poleg osnovnega programa (ki si ga lahko ogledate s klikom na link: http://www.carpus-makeup.si/sola.php), vam bo predavateljica razkrila tudi svoje trike pri ličenju, predstavila vam bo najbolj znane ter vodilne profesionalne kozmetične hiše, svetovne vizažiste, knjige o ličenju ter internetne strani. Njeno desetletno raziskovanje trga iz področja ličenja, vam bo razkrila v enem popoldnevu. Spodbujala vas bo, da ustvarite svoj slog, se prepustite domišljiji in ustvarjate.

Šola ličenja traja po štiri ure v popoldanskem času (od 16. do 20. ure), dvakrat do trikrat na teden, en mesec. Na koncu šolanja pridobite certifikat, ki potrjuje da ste uspešno opravljali šolanje pod okriljem Carpus hiše. Cena brez davka znaša 500 eur.

Plačilo je izvedljivo tik pred začetkom šolanja. Prijava v šolo ličenja je informativne narave. V kolikor bomo zbrali zadostno število prijav, vas bomo do konca septembra obvestili o samem terminu ter lokaciji. Šola se bo izvajala v Ljubljani.

Ličili bomo s profesionalno kozmetiko, dobili pa boste tudi barvno pisno gradivo, ki vam bo prišlo prav tudi kasneje pri praktičnemu delu. S seboj prinesete le pisalo in dobro voljo.

Informativna prijavnica >>>

p.s. Nagradna igra:
Od vseh prijavljenih kandidatov, ki se bodo šole udeležili, bo računalnik izžrebal enega, ki bo lahko šolo obiskoval brezplačno. 🙂

Jasna Oklešen
Carpus makeup
031 611 544
040 491 111
http://www.carpus-makeup.si/
[email protected]

Vir: http://www.carpus-makeup.si/sola_licenja.php


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam