fbpx

Skrivnosti iz garderobne omare Kate Moss

Moda

Deset zapovedi, ki jim sledi modna ikona Kate Moss je že 20 let modna kraljica in začetnica modnih smernic. Kakšne so njene skrivnosti? Razkrivamo 10 zlatih pravil slavne supermanenkenke. Angela Buttolph, avtorica knjige o slogu…

Deset zapovedi, ki jim sledi modna ikona

Kate Moss je že 20 let modna kraljica in začetnica modnih smernic. Kakšne so njene skrivnosti? Razkrivamo 10 zlatih pravil slavne supermanenkenke.

Angela Buttolph, avtorica knjige o slogu Kate Moss, o kateri smo že poročali, je za Guardian povzela bistvo edinstvenega sloga ene največjih modnih ikon vseh časov. Ko je začela pisati o najslavnejši garderobi na svetu – navdušujočih opravah, ki si jih je čez leta nadela lepotica -, je odkrila, kako je Kate razvila svoj prepoznavni slog in česa vse se je na poti do popolnosti naučila.

No, Kate je gotovo vsaj malce pomagalo, da so jo oblačili najboljši v modnem poslu: od vrhunskih oblikovalcev do zvenečih imen med stilisti in najboljših trgovcev z “vintage” oblačili na svetu. Dodobra je spoznala obleke, v 20 letih kariere pa ji je uspelo razviti tudi lastno modno formulo. In čeprav v zasebnem življenju pogosto drzno krši pravila, pri svojem slogu Kate strogo sledi 10 zapovedim:

http://www.rtvslo.si


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam