fbpx

Vaša osebnost, vaš zimski trend

Moda, Moška moda

Vaša osebnost in, seveda, vaš življenjski slog veliko povesta o vašem modnem slogu, modni zavesti, izbiri oblačil. Vaš nakupovalni slog vas dobesedno vleče tja, kjer najdete stvari, s katerimi se izrazite. Kje nakupujete, kje najdete…

Vaša osebnost in, seveda, vaš življenjski slog veliko povesta o vašem modnem slogu, modni zavesti, izbiri oblačil.
Vaš nakupovalni slog vas dobesedno vleče tja, kjer najdete stvari, s katerimi se izrazite. Kje nakupujete, kje najdete oblačila, ki so vaš zaščitni znak, kako poudarite svoje adute … Vsaka ženska ima edinstveno posebnost, po kateri je razpoznavna. Malce za sprostitev, malce za namig in malce v pomoč … Kje se najdete?

Retro futurizem

Kakšni ste: dinamični, usmerjeni v prihodnost, stvarni, včasih grobi, nenadnih odločitev, inovativni.

Nakupovalni slog: Vaš moto: veter v laseh in brez osladnosti, prosim. Največkrat se ustavite v trgovinah, ki pravzaprav niso konfekcijske trgovine, ampak specializirane, npr. motoristične ali butiki z nekaj kosi, na umetniški tržnici … Tam, kjer drugi spregledajo, najdete največ zase. Všeč vam je vonj usnja, vonj kovine in ste pravi mojster v kombiniranju nenavadnih oblačil. Vendar vam ne uspe vedno najti tiste prave ženstvenosti.

Svoj slog popestrite: Usnjena jakna je skoraj nujna v vaši garderobi, saj je kos, ki najbolje opiše vaš slog. Težko se uprete tudi motorističnim škornjem in gležnjarjem, ki jih je letos tako ali tako na pretek. Vaš nakit je narejen iz srebra, aluminija, jekla, plastike … Da, lahko si, za trši videz, privoščite zakovice. Največ navdiha boste letos po vsej verjetnosti dobili pri Burberryju, ki je eleganco ujel skozi prizmo bleščečih delcev, ostrih zakovic, perja, usnja … Vse skupaj je videti rahlo izven meja tega sveta oziroma daleč v prihodnosti.

Navdih najdete: Belstaff, Burberry Prorsum, Junko Shimada, Lacroix, Lanvin, YSL

http://www.siol.net


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam