fbpx

Chippendales se vračajo

Dogodki

10., 12. in 13. aprila 2004 se v Slovenijo vračajo Chippendalesi. Tokrat bodo nastopili v Celju, Ljubljani in Novem Mestu. Slovenskim odrom se znova obeta show najbolj vročih fantov iz Združenih držav Amerike. Postavni fantje…

10., 12. in 13. aprila 2004 se v Slovenijo vračajo Chippendalesi. Tokrat bodo nastopili v Celju, Ljubljani in Novem Mestu.

Slovenskim odrom se znova obeta show najbolj vročih fantov iz Združenih držav Amerike. Postavni fantje z nastopi navdušujejo občinstva več kot 25. let. V tem času so nastopili v več kot 2000 mestih in 30 državah, videlo pa jih je preko 10 milijonov žensk. Chippendalesi so bili ustanovljeni v 70.-ih letih v Los Angelesu. V vsem času svojega obstoja so postali brezčasna institucija. Njihov nastop povezuje izzivalno kombinacijo  plesa, koreografje in nastopa. Prisotnim dekletom predstavlja vizualno idejo o idealnem moškem. Od 16 do 18 fantov vedno znova prikaže, kako se lahko moški slečejo seksi in s stilom. Izklesani mladeniči morajo opraviti vrsto avdicij, preden se uspejo prebiti v skupino Chippendales. Chippendalesi se bodo najprej predstavili v soboto, 10.aprila v dvorani Golovec Celje. V ponedeljek, 12. aprila se bodo oglasili v ljubljanskem BOF-u, slovensko turnejo pa bodo zaključili v torek, 13. aprila, z nastopom v novomeški dvorani Marof. 

Vstopnice se že prodajajo.

  • Za celjski nastop jih je mogoče kupiti v trgovinah Big Bang Celje, Velenje in Slovenj Gradec,v menjalnici Ekopool, turističnem centru Celje in na blagajni bazena Golovec ter v pizzeriji Rimljanka v Šempetru in na radijski postaji Štajerski val v Šmarju.
  • Vstopnice za ljubljanski nastop so na voljo v trgovinaf Big Bang Nama, BTC City, na Wolfovi in na Rudniku ter v BOF-u, pasaži Maksimarketa in na Avtobusni postaji Ljubljana. 
  • Karte za nastop v Novem Mestu dobite v v trgovinah Big Bang Novo Mesto, Brežice in Krško. V bifeju Rezelj, info točki Študentskega servisa in v Kompasu v Novem Mestu ter v Vinoteki Pinot v Metliki, cafe baru Flamingo v Črnomlju in v  Punktu v Krškem in Brežicah.

 www.rockonnet.com

www.rockonnet.com


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam