fbpx

Ostanite zaljubljene

Zanimivosti

Servirajte se za zajtrk Privoščita si jagode s čokolado v postelji, oblecite seksi prozorno kombinežo in izzivalno poplesavajte pred njegovim nosom. Ko se vam ne bo več mogel upirati in bo kot lovec planil na…

Servirajte se za zajtrk
Privoščita si jagode s čokolado v postelji, oblecite seksi prozorno kombinežo in izzivalno poplesavajte pred njegovim nosom. Ko se vam ne bo več mogel upirati in bo kot lovec planil na plen, ga ustavite in izsilite prisego, da vam bo danes ustregel prav v vseh kapricah. Potem pa se mu prepustite, saj veste, tudi to je bila vaša želja. 
 
Kompromis za lenobice
Imate doma neustavljivega športnika, ki se obeša po pohištvu in skaklja na mestu, če slučajno ne dobi dnevne doze adrenalina, podkrepljenega z litrom znoja? In vi ste rojena lenoba. Občasno mu le ustrezite. Nagovorite ga, da bosta kupila tandem kolo, usedite se na sedež in se predajte soncu in pokrajini, pedala pa prepustite svojemu silaku.

 
Stena lepih spominov
Da bosta popestrila vajino gnezdece, se fotografirajta na vsakem potovanju, izletu ali kar tako. Postavita se na enako mesto in fotografirajta drug drugega. Doma fotografiji postavite eno poleg druge ali izrežite vajini podobi in jih lepite na steno. Okrasite jo še z raznimi ‘oslarijami’, ki sta jih dobila na potepanjih, in nastala bo prava krpanka spominov.
 
Prvi zmenek
Po SMS-ju mu pustite sporočilce: “Pridi na randi ob sedmih v Povodnega moža.” Zaigrajte, da se vidita prvič, in se ponovno osvajajta. Nadaljujta z norim plesom v malo zastareli diskoteki, v kateri boste lahko nagovorili didžeja, da bo vrtel vajino glasbo. Namesto v postelji končajta v avtu pred vrati stanovanja, kot nekoč, ko sta se še bala, da bi vaju odkril oče. 
 
 
Kosilo s počitkom
Pokličite ga sredi tedna v službo in se dogovorite za navidez navadno, hitro kosilce. Zapeljita se malo ven iz mesta in si po kosilu na kakšen lep travniček pogrnite odejico za kratek počitek. Pravijo, da sonček deluje na hormone in je kot nekakšna predigra. Pazite le, da vas ne bodo popikali komarji ali vas ne bo zalotil bližnji kmet z vilami v roki. Verjemite, da bo odslej večkrat želel z vami ‘na kosilo’.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam