fbpx

SE SME ALI NE?

Moda

 vas velik piše iz službe, najprej en lep dan želim. Pred dnevi me je prijatelj spravil v zadrego z enim vprašanjem in sem se odločila naredit mal raziskave tukej gor. S punco sta skupaj 4…

 vas velik piše iz službe, najprej en lep dan želim. Pred dnevi me je prijatelj spravil v zadrego z enim vprašanjem in sem se odločila naredit mal raziskave tukej gor.

S punco sta skupaj 4 leta in pravi, da je še ni prevaral. Sedaj pa je ona odšla za nekaj časa na študij v tujino, in njemu se je ponudila ena kolegica za – erotično masažo. Vprašanje je torej, bi ali ne bi? Koliko je to lahko narobe ali ne? Njegov odgovor je: ja ni glih fajn 4 leta en in isti zrezek jest. Mislim, da marsikdo med vami to pozna.

Dejstvo je, da v partnerstvu po nekaj časa pride do zasičenosti in morda naveličanja. Meni se je tako zgodil z bivšim, sex je bil tako dolgočasen, da je kar bolelo. Pa sem si našla osvežitev in po tem še prekinila z dolgočasnežem in zadela v črno.

Sedaj pa vas vprašam, kakšno je vaše mnenje o tem. A je to prav ali ne? Meni osebno je to ravno, kar se sexa tiče sem zelo svobodna, in ne bi norela, če bi moj partner po nekaj letih, ko bi sex postajal rutina ali dolgočasen, šel mal raziskovat. To sem tudi odgovorila prijatelju. Pač vzemi si, vendar prej premisli, kako čutiš do punce in kako o tem ona razmišlja. Moj fant se hudo boji zame, da mi ja ne bo kdo kaj naredil in si predstavlja najino zvezo kot zvezo dveh in nekoč družina… Ok, sprejmem in se tega ne grem, čeprav mi marsikaj manjka, ker je v tujini in se ne vidiva pogosto.

Če povzamem, sex z drugo osebo (ki ni tvoj partner) ni nič pretresljivega, sem za, sploh ker to lahko prinese osvežitev in nimam moralnega zadržka in za mene to ne bi bilo prevaranje; jasno pa da obstajajo meje dovoljenega in da naj partnerstvo še vedno ostane, kot je bilo. Kako pa vi?
Vir: http://med.over.net/phorum/read.php?f=144&i=12401&t=12401


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam