Igralec se je na film pripravljal z gledanjem netopirjev, ki se pretepajo

24. februar 2022

Igralec se je na film pripravljal z gledanjem netopirjev, ki se pretepajo

24. februar 2022

Marca v kino prihaja novi Batman, glavni igralec Robert Pattinson pa je razkril, kako se je pripravljal na snemanje filma in v čem je drugačen od preteklih Batmanov. 

Pred skoraj tremi leti je bilo naznanjeno, da bo Robert Pattinson igral Bruca Wayna v novem filmu o Batmanu. Film v naše kinematografe prihaja v začetku marca, Pattinson pa je že razkril in namignil, kakšen je novi film in kako je bilo stopiti v velike čevlje svojih predhodnikov. 

V pogovorni oddaji z Jimmyjem Kimmlom je povedal, da si je želel, da bi Batman imel radikalno drugačen glas od prejšnjih Batmanov. Ti so imeli zelo grobe in raskave glasove, zato se je odločil, da bo njegov lik za spremembo več šepetal. Povedal je, da je s šepetanjem poskušal dva tedna, nato pa so mu povedali, da naj neha. 

Robert Pattinson and Zoë Kravitz na premieri filma v Londonu. Foto: Profimedia

Zoë je gledala mačke, Robert je gledal netopirje

Petintridesetletnega igralca je navdihnila tudi soigralka Zoë Kravitz, ki v filmu igra Catwoman. Povedala mu je, da je za inspiracijo glede gibanja gledala videe velikih mačk, ki se tepejo, zato je sam gledal pretepe netopirjev.  

Prizor iz novega filma o Batmanu. Foto: Profimedia

Pattinson je povedal tudi, da ga skrbi, kako bodo gledalci sprejeli film. Ne želi si namreč naslova najslabšega Batmana v zgodovini. Pred njim so v vlogi Batmana oziroma Bruca Wayna nastopili Lewis G. Wilson, Robert Lowery, Adam West, Michael Keaton, Val Kilmer, George Clooney, Christian Bale, Will Arnett in Ben Affleck.

Style. Več novic