fbpx

Igralka Ajda Smrekar prisega na Vichy

Lepota, Novice, PR novica

Igralka Ajda Smrekar je rada urejena, a obenem prisega na lahkoten make-up. Zaupala nam je, katerim produktom najbolj zaupa.

Ajda Smrekar je mlada igralka Mestnega gledališča ljubljanskega, ki jo te dni lahko na gledališkem odru vidimo v novi predstavi Sedem kuharic, štirje soldati in tri sofije ter na TV zaslonih v nadaljevanki Ena žlahtna štorija. Ker veliko nastopa in je na očeh javnosti, prisega na lepotne trike, s katerimi je hitro brezhibno urejena.

foto kLemen Razinger Ajda Smrekar

O svojih navadah pri ličenju nam je zaupala: »Narava mojega poklica pogosto zahteva velike količine make-upa na obrazu. Koža pogosto občuti posledice pretežkega ličenja in je zato nujno potrebno, da zanjo pravilno in redno skrbim. Ravno zato se zasebno pogosto ne ličim, saj želim, da koža počiva. Niti ne uporabljam pudra. Vesela sem, da sem našla Normaderm BB Clear kremo, ki deluje kot puder, saj kožo matira, prekrije rdečico in poskrbi za enakomeren ten, hkrati pa jo vlaži. Uporabljam jo lahko vsakodnevno ali pa zvečer za posebne priložnosti. Obstajata dva odtenka kreme in zmešam kar oba, saj tako dobim res pravi odtenek za ten svoje kože. Normaderm BB Clear kremo sem uporabila tudi na odru v predstavi namesto pudra in moram povedati, da se je zelo dobro obnesla. Koža ostaja sijoča, se ne masti in ohranja popolnoma naraven videz.«

HD-TIF_NORMADERM - BB Clear - Pack - Teinte Claire_small HD-TIF_NORMADERM - BB Clear - Pack - Teinte Medium_small

Foto: Klemen Razinger, Vichy


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam