Gal Gadot bi z veseljem rojevala enkrat na teden, če bi lahko

02. februar 2022
Gal Gadot bi z veseljem rojevala enkrat na teden, če bi lahko

Gal Gadot bi z veseljem rojevala enkrat na teden, če bi lahko

02. februar 2022
Foto: Profimedia

Gal Gadot uživa v materinstvu in pravi, da je bil porod “magičen”. 

Igralka, najbolj znana po glavni vlogi v filmu Wonder Woman, pravi, da je uživala v rojevanju in bi rojevala pogosteje, če bi lahko. “Rojevala bi enkrat na teden, če bi lahko,” je dejala za februarsko izdajo revijo InStyle. 

“Tako magično je. In vedno dobim epiduralno, da se razumemo, tako da ni tako boleče. Tisti trenutek, ko čutiš, da ustvarjaš življenje, je neverjeten,” pravi šestintridesetletnica. Težave je imela le pri sami nosečnosti, saj je trpela za slabostjo in migrenami. 

Foto: Profimedia

Igralka ima tri hčerke, do katerih je zelo zaščitniška. Pravi, da so njeni otroci edina stvar, za katero vedno poskrbi, da ostane zasebna in da otroci niso izpostavljeni javnosti. “Želim, da so naivni in varni in zaščiteni,” pove.

Kljub temu, da sama veliko deli s svetom, pa se ji zdi, da dokler se ljudje z njenimi izkušnjami lahko poistovetijo ali pa se iz njih kaj naučijo, bo to še naprej delila. Izjema so le njene tri hčerke, desetletna Alma, štiriletna Maya in osemmesečna Daniella

Za februarsko številko, ki bo posvečena vsem kul, neustrašnim, “badass” ženskam, je povedala, da se je najbolj “badass” počutila takrat, ko je snemala filme med nosečnostjo ali pa med snemanjem skrbela za novorojenčka. “To je najbolj badass stvar: žongliranje med družinskim življenjem in igralsko kariero,” pravi. 

Style. Več novic