fbpx

Igralka Julia Roberts je dokaz, da so 50-ta leta res nova 30-ta!

Znani

Julia je s svojimi dolgimi kodri, megavatnim nasmeškom, filozofijo neponarejene lepote ter s toplimi rjavimi očmi prekrasna ženska, za katero se glave obračajo od 90. let naprej.

Le peščica zvezd v Hollywoodu je tako velikega kalibra, kot slavno Čedno dekle alias Julia Roberts. Filmskih igralcev s t.i. ‘seznama A’ je kar nekaj, a le nekaj jih je tako ikonskih, kot Julia, ki jo krasi prepoznaven širok in bleščeč nasmeh, ki je močnejši celo od bliskavic in žarometov.

Kot igralka je dobila res veliko najpomembnejših priznanj, a zanimiva je Robertsova tudi zasebno, pa ne le zaradi razgibanega ljubezenskega življenja in materinstva. Kar težko je verjeti, da ima Čedno dekle danes že 51 let, saj največkrat daje vtis, da jih ima vsaj 16 manj.

Ne preseneča, da je lepotica njenega kova že kar precejšnje število let zaščitni obraz lepotne in parfumske francoske hiše Lancôme. Julia je s svojimi čudovitimi naravnimi kodri in dolgimi lasmi, megavatnim nasmeškom, filozofijo naravne in nenačičkane lepote ter s prikupnimi in toplimi rjavimi očmi zares prekrasna lepotica, za katero se glave obračajo od 90. let naprej.

Fotografi so Julio (medtem, ko je v New Yorku promovirala drugo sezono nadaljevanke Homecoming, v kateri igra) ujeli v zanimivi grafično potiskani obleki živahnih barv s podpisom Valentino, ki Julii resnično pristoji. Mati treh otrok je bila v njej videti, kot da se že pripravlja na počitnice, videz so dopolnili njeni razkošni lasje, igralkin prepoznavni znak, tokrat v medeno-karamelno rjavem barvnem odtenku.

Svoj počitniški videz kot iz St. Tropeza je oboževana filmska igralka dopolnila s črno ‘dolčevita’ pulijem in škorenjci z visoko peto, kot vedno pa je stavila na naraven videz ličenja, kakršnega imamo pri njej najraje. Negovana, bleščeča in zdrava polt obraza brez kilogramov šminke in z rožnatim bleščilom namazane ustnice – tako je Julia dokazala, da so 50-ta leta v resnici ‘nova 30-ta’!

Ko imamo opravka z Julio Roberts in njej podobnimi zvezdnicami – med slavnimi ženskami so taki primeri še Cate Blanchett (49), Susan Sarandon (72), Isabelle Huppert (65), Tilda Swinton (58), Jamie Lee Curtis (60) ali Helen Mirren (73), dobimo le še en dokaz več, da so leta v resnici – samo številka!

D. S.

Foto: Lainey Gossip, The Zoe Report, Fashion Medley


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam