fbpx

Igralka Kate Hudson razkrila skrivnost njenega izklesanega telesa

Lepota, Novice, Prva stran

“Ničesar ni boljšega, kot hoja po Manhattnu”

Simpatična plavolaska je znana po svojem zdravem življenju in popolnem telesu. Kate je izdala knjigo Pretty Happy: Healthy Ways to Love Your Body, v kateri bralcem deli svoje nasvete. Pred kratkim pa se je pojavila na naslovnici revije Shape, kjer je na ogled postavila svojo popolno telo.

kate-shape1_840_472

kate-shape2_840_472

Kot mamica dveh fantkov, je Kate vedno poudarjala, da je zelo pomembno da ostaja v formi in da svoje zdrave navade prenese tudi na svoja otroka.

“Rada imam svoje telo, saj zanj trdo delam in vedno se trudim delati še več, saj želim videti, koliko moje telo prenese,”

je priznala Kate.

kate-shape-naslov_840_472

Pravi, da ji je najbolj pomembno, da lahko uživa v dobri hrani in da se ji nikoli ne odreka , tudi če si zaželi kakšne hitre prehrane. Priznava, da je ključ do njene vitke postave pilates, ki ga prakticira od svojega 19. leta. Njeno telo se na to vadbo najboljše odziva, saj s pilatesom ohranja hrbtenico v odlični formi, celo telo pa je lepo oblikovano in napeto.

kate-shape3_840_472

“Sem otrok narave. Odrasla sem v Coloradu in vedno sm dneve preživljala zunaj. Tudi danes, kadar sem v mestu, najraje vozim kolo. Obožujem to svobodo, ki je v avtomobilu ne morete imeti. Kadar sem v New Yorku in imam sestanek v centru, si v ušesa nastavim slušalke, poslušam odlično glasbo in … hodim. Ničesar ni boljšega, kot hoja po Manhattnu,”

je še dodala.

Foto: Shape


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam