Igralka se po burni sodni bitki vrača na velika platna

30. junij 2023
Igralka se po burni sodni bitki vrača na velika platna

Igralka se po burni sodni bitki vrača na velika platna

30. junij 2023
Foto: Profimedia

Novi film igralke Amber Heard, ki je lansko leto izgubila sodno bitko z igralcem Johnnyjem Deppom, je doživel svetovno premiero na Siciliji.

In the fire je novi film igralke Amber Heard, ki se je 24. junija premierno predvajal na filmskem festivalu v Taormini. Gre za triler, ki ga je snemala že v času sodne bitke s slavnim igralcem Johnnyjem Deppom, v njem pa igra vlogo psihiatrinje, ki v 19. stoletju poskuša ozdraviti dečka, za katerega trdijo, da je hudič.

Film je režiral priznani filmski ustvarjalec Conor Allyn, ki je za film napisal tudi scenarij, igralkina filmska partnerja pa sta španski igralec Eduard Norieu in Luca Calvani.

“To je čudovit film o skoraj nadnaravnem učinku in moči ljubezni. Govori o izjemni moči, ki jo ima ljubezen in mejah, ki jih lahko prestopi,” je pred premiero povedala Amber. “Nočem zveneti smešno, toda to je film o ljubezni.”

Film je igralkin prvi veliki projekt po pravni bitki z nekdanjim možem Johnnyjem Deppom. In the fire je posnet v Italiji in Gvatemali, snemanje pa je potekalo v času sojenja, zato je morala igralka leteti med kontinenti in se vračati v Virginijo.

“Sojenje je prežalo na nas. Čutili smo težo tega ogromnega medijskega stroja proti vsem nam, a prijateljstvo, ki je vladalo na snemanju, je bilo dobrodošla distrakcija,” je na premieri filma povedal Amberin soigralec Luca Calvani.

Film predstavlja zgodbo psihiatrinje iz New Yorka, ki konec 19. stoletja odpotuje v Južno Ameriko, da bi ozdravila dečka, ki ima čudežno moč, a se hkrati sooča z nezaupanjem lokalnega prebivalstva, ki je vse bolj prepričano, da je deček hudič.

In the fire pa ni igralkin edini film letošnjega leta. Že decembra jo bomo lahko gledali v  filmu Aquaman in izgubljeno kraljestvo.

Avtor
Piše

T. K.

Style. Več novic