fbpx

Ima jih več kot 200: Najljubše torbice kraljice Elizabete

Moda

Za razliko od drugih dam, ki prihajajo iz britanske kraljeve družine, ima kraljica – ki je najbolj pomembna – najbolj nevpadljiv, vendar najbolj izčiščen slog.

Prvič smo na modo in predvsem modne dodatke v kraljevi družini začeli gledati pred približno štiridesetimi leti, zahvaljujoč princesi Diani.

Lady Diana je bila tista, ki je na dvor pripeljala Versacejeve, Diorjeve ter Guccijeve torbice in se s tem zamerila številnim britanskim prestižnim modnim hišam.

Kate Middleton, na drugi strani, velikokrat izbere dodatke britanskih oblikovalcev, najbolj je zvesta Alexandru McQueenu, medtem ko je Meghan Markle nosila torbice  vseh prestižne modnih znamk, ne glede na poreklo, tako kot princesa Diana.

Vendar ko gre za kraljico Elizabeto samo, pa stvari nikoli niso prepuščene naključju. Kraljica je namreč zvesta britanski modni znamki, katere začetki segajo v leto 1940.

Gre za modno znamko Launer, ki je v naših koncih manj znana, v Veliki Britaniji pa je zelo cenjena. Torbice s podpisom Launer je nosila že Elizabetina mama, ki je svoji hčeri leta 1950 podarila črno usnjeno torbico in tako nanjo prenesla ljubezen do te blagovne znamke.

Cene torbic se gibljejo med 1.000 in 2.000 evri, kraljica pa vsako leto od znamke prejme pet modelov, narejenih po meri, večinoma v črni barvi, vendar z različnimi podrobnostmi, kot na primer material, dolžina ročajev, globina torbice in notranje pregrade.

Verjetno vam ta torbica ne bi padla v oči na prvi pogled, če pa bi jo pogledali od blizu, bi ugotovili, za kako kakovosten in brezčasen model gre, saj kraljica nosi črno lakasto torbico že skoraj štiri desetletja!

Foto: Getty, Pinterest, PA


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam