Imate dovolj mirno roko za grafični eyeliner?

06. maj 2022
Imate dovolj mirno roko za grafični eyeliner?

Imate dovolj mirno roko za grafični eyeliner?

06. maj 2022
Foto: Instagram

Grafični eyeliner je nazaj! Makeup artisti na TikToku se pred izziv postavijo s filtrom, ki jim določi, kaj bodo narisali, mi pa vam pokažemo nekaj najbolj enostavnih in nekaj najbolj drznih grafičnih umetnin. 

Če ste navdušene nad mejkapom in imate rade izzive, potem je novi trend ličenja kot nalašč za vas. Senčilo je tokrat v ozadju, v ospredje pa stopajo grafični eyelinerji in drzne linije v najrazličnejših barvah. Te so lahko povsem preproste in običajne, kot je klasičen wing ali cat-eye videz, lahko pa na svojih vekah ustvarjate prave geometrične umetnine. 

Artisti za ustvarjanje z grafičnim eyelinerjem svetujejo in da imate pri risanju odprte oči, da uporabljate dolg in tanek čopič, s katerim boste lahko ustvarili tanke in natančne linije.

V nadaljevanju naštevamo nekaj najbolj zanimivih linij z grafičnim eyelinerjem.

Preprost eyeliner na pregibu veke

Grafični eyeliner ni nujno kompliciran. Črto narišite v pregibu veke, igrajte se z barvami ter dolžino in obliko črte. 

Dodajte kristalčke

Če kristalčke kupite, uporabite koži prijazno lepilo, v primeru, da se odločite bleščice in kristalčke narisati sami, pa za to uporabite drugi konec čopiča, s katerim bodo majhni krogi bolj natančni in lepi.

Trendovski “uniliner”

Gre za eyeliner, ki je povezan prek nosu. Nekateri makeup artisti so pri tem tako spretni, da eyeliner narišejo z eno potezo, prav nič pa ni narobe, če zaradi tresočih rok za linije porabite malce več časa. Vaja dela mojstra, kajne?

Drzni valovi

Veliki valovi in vzorčki v živih barvah so izredno popularni. Pri ustvarjanju ste namreč lahko povsem svobodni. Bettany Delgado se je odločila za rdečo, roza in oranžno kombinacijo.

Kombinirajte različne tehnike in izberite temo

Ko enkrat preizkusite različne tehnike in trende, vas nič več ne bo ustavilo. Kombinirate lahko vijugast eyeliner z bleščicami, se preizkusite v ustvarjanju različnih tematskih videzih, preizkušate neonske, metalik ali pastelne barve in spodbujate svojo kreativnost.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic